Prakawis kita

Prakawis kita

Aku www.almancax.co, Pendhidhikan Jerman ing Turki wiwit taun 2006 lan saiki Jerman Visa, Idin dadi sesi solusi Sesi lan Pakaryan babagan masalah sing diadhepi wong Turki ing Jerman.

Almancax ngemot ewu kaca dokumen ing macem-macem kategori lan isi sing beda kanggo meh saben pangguna.
Ing Almancax sampeyan bisa nemokake informasi sing perlu kanggo sinau basa manca.

Ing wiwitan taun 2000an, nalika sistem pendhidhikan asinkron anyar dibahas lan dileksanakake, minangka almancax, mula-mula kita nganakake pendhidhikan basa asing karo sistem iki kanggo pertama kaline ing negara kita. Sistem pendhidhikan iki, nalika partisipasi saya suwe saya suwe, ngisolasi siswa saka masalah wektu lan ruang. Dheweke ngidini dheweke melu kuliah lan melu diskusi kapan lan ing endi wae sing dikarepake. Forum Almancax uga wis disiapake kanthi tliti kanggo diskusi lan nuduhake kaya kasebut.

almancax, sarta isi sing godhongé amba saka forum, kabeh jinis bakal bisa kanggo siswa saka game Jerman basa, web lan aplikasi seluler, ceramah ditulis, ceramah video, pakaryan, ngandhut macem-macem dokumen lan puluhan kaya ewu isi.

karo almancax; Sampeyan bisa miwiti saka ngeruk kanggo mangerteni Jerman, sampeyan bisa berkembang kawruh sing panjenengan, sekolah lan golek informasi sing penting kanggo riset, Jerman, sampeyan bisa laku, sampeyan bisa mangerteni apa sing wonder babagan Jerman lan Jerman, bisa ngatasi tes Jerman bisa main game, sampeyan bisa ngobrol. Ringkesan tekan kabeh jinis informasi sing looking for Jerman, ing ngendi sampeyan bisa nambah dhewe.

Kajaba iku, sampeyan ora kesepian kanggo nindakake kabeh; ora mung saka papat pojok Turki, saka saben negara ing Eropa, macem-macem poin ing jagad, nuduhake target sing padha, ewu wong Turki uga sinau basa Jerman ing kene, ngatasi masalah ing kene.

Uga forum kita duwe akses kanggo informasi bab Jerman, sinau ing Jerman, lulus, lulusan, master, nggolek informasi babagan kesempatan PhD, A1 bisa disiapake kanggo ujian kayata A2 lan ngetik ujian iki sadurunge lan kita ing informasi alabilirsiniz.forum saka menang kanca Jerman passports kanggo sing arep pindhah, tata cara visa, operasi manèh kulawarga, njupuk mau, ijin karya ing Jerman, nggunakake lisensi saka Turki, proses visa wisata bisa njupuk informasi ing banget prakara arep dadi murid ing Jerman lan nemu yararlanabilirsiniz.y kanggo sampeyan bisa nuduhake pengalaman sampeyan karo topik kasebut lan menehi informasi migunani kanggo wong anyar.

almancax forum;
Informasi, pendidikan, diskusi, sharing, kegiatan, bab, riset, kerjasama ingkang menekankan platform sing bisa tekan kabeh jinis informasi!

Ora mung nyedhiyakake informasi babagan basa asing kanggo peserta forum, nanging uga mbantu masalah babagan masalah sing diadhepi ing negara-negara Eropa (utamane Jerman). lan apa ciri budaya, akeh soal lan masalah sing uga dibahas ing forum almancax.

almancax forum;
Pelajaran basa Jerman lan sing ditulis,
Pola pidato Jerman,
Jerman puisi, crita, proverb, idiom,
Kegiatan Jerman,
Kabar Jerman,
Jerman grammar,
Macem-macem pitakonan lan jawaban babagan grammar,
Kamus online lan migunani alamat sumber,
lan dokumen ing macem-macem kategori sing ora bisa ditulis ing kene.
Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan kudu mriksa bagean liya saka forum almancax.

Matur nuwun kanggo sampeyan.