Situs kanggo sinau basa Jerman

Apa sampeyan golek situs kanggo sinau basa Jerman? Ngenteni, sampeyan wis tekan papan sing bener! Iki minangka platform pendhidhikan Jerman paling gedhe ing Turki.

Ing situs web www.almancax.com, sing ora bisa basa Jerman babar pisan, sinau basa Jerman dhewe, sing pengin nambah siswa Jerman, sekolah mitra, lan siswa sekolah menengah gampang sinau basa Jerman lan nambah basa Jerman.

Situs kita duwe kabeh sing dibutuhake kanggo sinau basa Jerman. Pelajaran Jerman visual lan tertulis, pelajaran video Jerman, game tembung Jerman, aplikasi pembelajaran basa Jerman kanggo telpon Android, forum Jerman lan Jerman, layanan terjemahan Jerman gratis, buku teks Jerman lan ewonan pelajaran, dokumen lan file sing ora bisa dietung, kasedhiya ing situs iki.

Topik conto

Kursus sing kasedhiya ing situs iki, kita wis nulis sawetara ing ngisor iki. Kanthi browsing situs kita, sampeyan bisa ngakses luwih akeh pelajaran basa Jerman lan seneng sinau basa Jerman online saka kursi. Judhul subyek sampel saka sawetara pelajaran basa Jerman ing situs iki kaya ing ngisor iki.

Kajaba piwulang ing ndhuwur, topik liya sing bakal migunani kanggo kanca sing sinau basa Jerman kaya ing ngisor iki. Sampeyan bisa nemokake liyane kanthi njelajah situs iki.

German drinks
Panganan Jerman Minuman Jerman
Hobi Jerman
Sayuran ing Kuliah Ilustrasi Jerman lan Ukara Contoh
Pelajaran Jerman kanggo Wiwitan
Pelajaran Jerman kanggo Kelas 11 lan 12
Pelajaran Jerman kanggo Kelas 10
Pelajaran Jerman kanggo Kelas 9
Sayuran Jerman
Pelajaran Jerman kanggo Siswa Sekolah Dasar lan Menengah
Jerman Tes
Jerman Nomer
Pribadi Pribadi Jerman
German Kelimeler
Warna Jerman
German Self-Introduction Codes
Das Deutsche Alphabet, Surat Jerman
German Aylar lan German Seasons
Jerman pendhudhukan
German School Supplies
German Hours (die uhrzeit), Do not Say German Clocks, Wie spät ist es?
German Days, Days of German Week (Wochentage)
Negara Bagian Plural of German Names (Plural Topic Expression)
German pronoun possessive


Olahraga Jerman lan cabang olahraga Jerman
Jerman ismin Halleri (Deklinasi Der Substantive)
Jerman Numerals, Jerman Numerals, Jerman Numerical Contoh
Jeneng Jerman-ing Hali (Genitif Jerman) Narasi Subyek
Jerman Weather Report
Sastra Jerman Artikeller, Tèks Jerman
Studi kasus Jerman (Akkusativ) Latihan
Jerman Nomer lan Nomer Jerman
German Specific Artikeller (Bestimmte Artikel)
German ismin -E Hali (Dativ) Subyek Deskripsi
Jerman Artikeller Lecture Expression (Geschlechtswort)
Panyalahan mati ing basa Jerman
Pambuka Jerman - Pelajaran Tata Bahasa Jerman lan Jerman Dasar
Almancada Artikeller Nganggo, Nganggo Gunakake, Cara Nganggo
Pronoun pribadi lan tembakan ing Jerman
Jeneng Jerman -i Hali (Akkusativ Jerman) Narasi Subyek
Gambar Jerman Jam Deskripsi
Pronoun Jerman, Pronoun Jerman


Substantiv Bahasa Jerman - Genitiv
Jerman Nomer Per Square
Nomer nganti Jerman 10a, Nomer ing Jerman kanggo Anak
Sayuran Jerman (Diperkenalkan)
German iki ist das Kalıbı Thread Starter
German Counting Numbers, Ordinalzahlen
Nomer Jerman (Dipratelbahkan)
Jerman Daya tarik adhedhasar miturut kahanan (Deklinasi des Adjektivs)
Jeneng Jerman Subjek Narasi (Substantif)
Adjektiva ing basa Jerman (Adjektiv-Deklination)
Jerman Adjektiva lan Adjective Completions
German Uncertain Artikeller (Unbestimmte Artikel)
German Singular Names Plural Rules of Making
Verben Trennbare Jerman (Kriyo Pisah)

Loro saka pelajaran Jerman ing ndhuwur, sampeyan bisa nemokake ewu topik liyane sing bisa sampeyan sinaoni basa Jerman ing situs web lan forum.

Kita pengin sampeyan sukses ing gesang pendidikan Jerman.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori