komunikasi

komunikasi

Hello dear kanca.

Matur nuwun kanggo ngunjungi situs kita.
Visual lan Ditulis Basa Jerman Yen sampeyan duwe kesulitan kanggo mangerteni nalika sampeyan nglangi kursus, sampeyan ora ngerti, contact@almancax.com aja ragu nulis ing alamat e-mail kita.
Kita bakal nyoba njawab kabeh pitakonan sampeyan babagan situs kita sanalika bisa.

Sampeyan uga bisa ngirim pendapat, saran, komentar positif utawa negatif lan keluhan babagan situs iki lan konten ing situs iki. contact@almancax.com sampeyan bisa nulis alamat e-mail kita.

Alamat email kita wis dicenthang kanthi rutin lan bisa bali menyang email sing sampeyan kirimake kanthi cepet.

Kita bakal nunggu kritik, opini lan saran sing positif utawa negatif.

We offer respon lan katresnan, kita pengin sampeyan prestasi unggul ing pendidikan Jerman.

tim www.almancax.com