German Days, Days of German Week (Wochentage)

Iki kaya wulangan pisanan kita ketemu ing syarat-syarat loro tembung Jerman, ing segi ora mrintahake kawruh sadurunge dina Jerman, sasi mengko, kita bakal ndeleng nomer kursus Jerman kita Jerman lan mangsa sakteruse.


BUKU KURSUS JERMAN GAMPANG! Kabeh wong bisa sinau GERMAN kanthi gampang!
KLIK LIHAT BUKU PEMBELAJARAN GERMAN

Topik dina Jerman gampang dingerteni lan diapalake.

Dina ing basa Jerman diwenehake nganggo basa Turki, lan ejaane ing basa Jerman lan pangucapane ing kurung kasebut ing ngisor iki.
Ing teks Turki, tandha: yen tandha sadurunge bakal diwaca ing wektu sing suwe.

GERMAN DAYS, GERMAN DAY WEEKS (WOCHENTAGE)

Ayo luwih dhisik ndeleng hari Jerman ing tabel, tulis Turki lan Jerman. Banjur, ayo ndeleng pocapan Turki kanthi nulis siji-siji.

Dina Jerman lan Turki

GERMAN DAYS
ana ana
Selasa Selasa
Wednesday Wednesday
Thursday Thursday
ana Friday
ana ana
Minggu Minggu

Dina ing basa Jerman katon ing tabel ndhuwur.

German Days and Turkish Readings

Saiki ayo tulis dhaftar dina Jerman bebarengan karo bacaan Turki:
Ing teks Turki, tandha: yen tandha sadurunge bakal diwaca ing wektu sing suwe.

  • ana: ana (Mode: nt: g)
  • Selasa: Selasa (Ns Di ing: g)
  • ana: Wednesday (Mitvoh)
  • ana: Thursday (Ing donırs: g)
  • ana: ana (Frayt: f)
  • ana: ana (Sämsta: g)
  • Market: Minggu (Zonta: g)

Gambar Sampul Jerman

 

Dina Jerman

Dina Jerman

 

Obrolan babagan Dina Jerman

  • Eine Woche hat 7 Tage: Ana 7 dina seminggu.
  • Perang Worgestern Montag: Dina sadurunge dina ana.
  • Perang Gestern Dienstag: Dina wingi ana.
  • Heute ist Mittwoch: Dina iki ana.
  • Morgen ist Donnerstag: Esuk iku ana.
  • Übermorgen ist Freitag: Jum'at sabanjuré.

 

Ukara Sampel Dina Jerman

Ukara Sampel Dina Jerman

Khotbah Jerman ngandika: wingi, dina iki, sesuk

  • Heute ist Montag: Dina iki ana
  • Heute ist Dienstag: Dina iki Selasa
  • Heute ist Donnerstag: Dina iki ana
  • Perang Gestern Montag: Wingi ana
  • Perang Gestern Mittwoch: Wingi ana Rebo
  • Perang Gestern Freitag: Wingi ana
  • Morgen ist Montag: Esuk iku ana
  • Morgen ist Freitag: Besok Jemuah
  • Morgen ist Samstag: Esuk iku ana

Sampeyan maca subyek kita ing basa Jerman, peki Bulan lan musim Jerman Apa sampeyan wis maca kuliah? Sawise maca wulan lan musim Jerman ing basa Jerman, sampeyan bakal sinau dina, wulan lan musim Jerman.

Subyek Ujian Basa Jerman

Kita saiki nyaranake sampeyan kanthi cepet ngatasi subyek tes Dina Dina Jerman.

Sampeyan bisa nulis pitakon lan komentar babagan piwulang basa Jerman ing forum almancax. Kabeh pitakon sampeyan bakal dijawab dening instruktur almancax.

Dilersen saiki ditemokake ing situs kita german numbers Sampeyan uga bisa maca pelajaran basa Jerman.

Tim almancax kepengin sukses ...

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori