German School Supplies

Ing wulangan iki, kita bakal ndeleng barang kayata barang sekolah Jerman, barang kelas Jerman, sinau jeneng barang Jerman lan alat pendhidhikan sing digunakake ing sekolah, kelas, pelajaran, kanca sing dak tresnani.

Ayo luwih dhisik sinau alat sing digunakake ing sekolah Jerman, yaiku peralatan sekolah, bebarengan karo artikele siji-siji kanthi gambar. Gambar-gambar kasebut wis disiapake kanthi tliti kanggo sampeyan. Banjur, maneh kanthi iringan visual, kita bakal sinau babagan monopolie lan majemuk barang-barang sekolah Jerman lan artikel kasebut. Banjur kita bakal menehi item sekolah Jerman ing dhaptar. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa sinau babagan pendhidhikan lan latihan alat Jerman kanthi apik. Uga ing sisih ngisor kaca kalebu conto ukara babagan barang sekolah ing basa Jerman.

Ekspresi Ilustrasi Gambar Barang Sekolah Jerman

Barang sekolah Jerman - die Schultashe - Tas sekolah

die Schultashe - Tas sekolah


 

Barang sekolah Jerman - der Bleistift - potlot

der Bleistift - Pensil



Barang sekolah Jerman - der Kuli - ballpoint German

der Kuli - Ballpoint pen


 

Barang sekolah Jerman - der Füller - pulpen Jerman

der Füller - Pulpen


 

Barang sekolah Jerman - der Farbstift - krayon Jerman

der Farbstift -B tandha cat


 

Perlengkapan sekolah Jerman - der Spitzer - Basa Jerman

der Spitzer - Sharpener



Barang sekolah Jerman - der Radiergummi - Penghapus Jerman

der Radiergummi - Penghapus


 

Barang sekolah Jerman - der Marker - Highlighter Jerman

der Marker - Sorotan


 

Barang sekolah Jerman - der Mappchen - cilik potlot Jerman

der Mappchen - Pensil


 

Barang sekolah Jerman - das Buch - Buku Jerman

das Buch - Pesen


 

Barang sekolah Jerman - das Heft - Notebook Jerman

das Heft - Notebook



Barang sekolah Jerman - der Malkasten - Watercolor Jerman

der Malkasten - Cat banyu


 

Barang sekolah Jerman - der Pinsel - sikat Jerman

der Pinsel - Sikat


Barang sekolah Jerman - das Worterbuch - Kamus Jerman

das Wörterbuch - Kamus


 

Barang sekolah Jerman - das Lineal - Penguasa Jerman

das Lineal - Ruler


 

Perlengkapan sekolah Jerman - der Winkelmesser - Protractor Jerman

der Winkelmesser - Protractor



Barang sekolah Jerman - der Zirkel - Jib Jerman

der Zirkel - Kompas


 

Barang sekolah Jerman - mati Tafel - Papan Tulis Jerman

mati Tafel - Papan Tulis


 

Barang sekolah Jerman - die Kreide - kapur Jerman

die Kreide - Kapur


 

Barang sekolah Jerman - Schere die - Gunting Jerman

die Schere - Gunting


 

Barang sekolah Jerman - die Land Rahmat - Peta Jerman

die Land Rahmat - Peta


 

Barang sekolah Jerman - der Tisch - Meja Jerman

der Tisch - Tabel



Barang sekolah Jerman - der Stuhl - Row Jerman

der Stuhl - Pangkat


 

Barang sekolah Jerman - das Klebeband - Band Jerman

das Klebeband - Tape

Para siswa sing dihormati, kita wis ndeleng barang-barang sekolah sing paling asring digunakake lan asring ditemokake ing basa Jerman bebarengan karo artikel. Iki minangka barang sekolah Jerman sing paling umum sing dipikirake ing kelas lan pelajaran. Saiki, ayo ndeleng barang sekolah Jerman ing sawetara gambar. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake barang-barang sekolah Jerman, kalebu artikel lan majemuk. Kaya sing sampeyan ngerteni, artikel kanggo kabeh kata benda jamak ing basa Jerman mati. Artikel jeneng tunggal kudu diapalake.

Barang-barang Sekolah Jerman

Ing ngisor iki minangka basa Jerman kanggo sawetara barang sekolah sing paling akeh digunakake lan sawetara tembung sing ana gandhengane karo sekolah. Gambar wis disiapake dening kita. Ing gambar ing ngisor iki, barang-barang sekolah lan barang-barang ing sekolah Jerman diwenehi artikel uga majemuk. Mangga dipriksa kanthi tliti. Ing ngisor gambar ing ngisor iki, ana dhaptar barang sekolah Jerman kanthi bentuk tinulis, aja lali deleng dhaptar iki.

Jerman sekolah, Jerman jeneng barang ing kelas

Jamak lan artikel barang-barang sekolah Jerman

German School Supplies

Perlengkapan Sekolah Jerman Kanthi Artefacts Lan Pluralities
Jamak lan artikel artikel sekolah ing basa Jerman

German School Supplies


Ing gambar ing ndhuwur, ana Sekolah Jerman lan Peralatan Kelas kanthi Artikel lan plural.

Dhaptar Barang Sekolah Jerman

Pengunjung sing disenengi, dhaptar barang sekolah Jerman ing ngisor iki disiyapake dening anggota terkenal. Yen sampeyan nemoni kesalahan, wenehi ngerti. Muga-muga sukses ing pendhidhikan Jerman.

Teile der Schule:

mati Kelas: kelas
das Klassenzimmer: kelas
das Lehrerzimmer: kamar guru
die Bibliothek: library
mati Bücherei: perpustakaan
das Laboratorium: Laboratorium
der Gang: koridor
der Schulhof: taman sekolah
der Schulgarten: garden school
die Turnhalle: gym

Die Schulsachen: (Sekolah Barang)

der Lehrertisch: meja guru
das Klassenbuch: buku kelas
mati Tafel: papan
der Schwamm: eraser
das Pult: rostrum / baris
mati Kreide: kapur
der Kugelschreiber (Kuli): ballpoint pen
das Heft: notebook
die Schultasche: tas sekolah
der Füller: fountain pen
das Wörterbuch: kamus
die Mappe: file
der Bleistift: pensil
das Mäppchen: pencil box
die Schere: gunting
der Spitzer: pensil pensil
das Buch: buku
mati Brille: kacamata
der Buntstift / Farbstift: felt pen
das Lineal: ruler
mati Brotdose: tas diet
der Radiergummi: eraser
das Blatt-Papier: kertas
mati Patrone: cartridge
der Blok: blok ora
das Klebebant: tape adhesive
die Landkarte: peta
der Pinsel: kuas cat
der Malkasten: paint box
das Turnzeug: tracksuit
mati Turnhose: trek ing ngisor

Ukara Contoh Barang Sekolah Jerman

Saiki ayo conto ukara babagan barang sekolah ing basa Jerman.

Ana ist das? (Iki opo?)

Das ist ein Radiergummi. (Iki penghapus)

Ana sind das? (Iki opo?)

Das sind Bleistifte. (Iki pulpen.)

Apa sampeyan duwe Schere? (Apa sampeyan duwe gunting?)

Ya, saiki sampeyan duwe Schere. (Ya, aku duwe gunting.)

Saiki, saiki wis entuk Schere. (Ora, aku ora duwe gunting.)

Ing wulangan iki, kita wis menehi dhaptar ringkes alat lan peralatan sing digunakake ing sekolah, sing digunakake ing kelas, mesthi dhaptar alat sing digunakake ing sekolah ora diwatesi mung iki, nanging kita wis menehi dhaptar Jerman kanggo alat sing paling umum, sampeyan bisa nemokake jeneng alat sing ora kalebu ing kene kanthi nggoleki kamus.

We wish you all success ing pelajaran basa Jerman.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori