German Aylar lan German Seasons

Para kanca, kita bakal ndeleng dina, wulan lan musim Jerman ing Aylar Jerman lan Musim Jerman. Sawise sinau ejaan lan pelafalan wulan, musim lan dina ing basa Jerman, kita bakal nuduhake tanggalan lan mriksa kepiye wulan lan dina Jerman ditulis ing tanggalan.

Kanthi menehi akeh visual ing topik kita, kita bakal nggawe manawa subjek bisa dingerteni lan ora bisa dilalekake. Amarga topik dina, wulan lan musim ing basa Jerman minangka subyek sing akeh digunakake ing urip saben dinane, dadi subjek sing kudu dipelajari kanthi tuntas.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana 12 wulan ing taun. Wulan sampeyan nganggo basa Inggris kaya pocapan Wulan sampeyan nganggo basa Jerman Pangucapan lan ejaan padha banget. Nyatane, maca lan ejaan sawetara wulan ing basa Turki kita padha karo pengucapan lan ejaan wulan Jerman. Bulan Jermantopik kayata dina, musim lan apa sing bakal kita deleng ing mbesuk Jerman cuaca Amarga topik kaya kasebut kalebu ing antarane topik sing dicritakake saben wektu ing saben dinane. Wulan Jerman Sampeyan kudu apal kanthi sak tenane.

Disaranake sampeyan supaya nyoba tes subyek mini miturut topik sawise ngerti wulan lan musim Jerman kanthi tliti.

Saiki ayo pindhah menyang posisi.
German Aylar lan German Seasons
Kaping pisanan, tingali jeneng bulan Jerman ing meja gedhe.
Banjur, ndhaftar daftar ejaan lan bacaan sasi Jerman saben.
Banjur ndeleng musim Jerman lan dina Jerman.

Bulan Jerman (Die Monate)

Bulan Jerman kaya sing kapacak ing ngisor tabel.

GERMAN MONTHLY
1 Januari 7 Juli
2 Februari 8 Agustus
3 März 9 September
4 April 10 Oktober
5 Bisa 11 November
6 Juni 12 Desember

Saiki sampeyan bisa ndeleng loro ejaan lan maca saka siji basa Jerman ing daftar:
maca kapacak ing kurung ,: nyukani arti dhewe rawuh sadurunge huruf bakal maca cukup sing dicokot.

Januari: Januar (yanuar)

Feb: Februar (februar)

Maret: März (megts)

April: April (april)

Mei: Mai (may)

Juni: Juni (yuni)

Juli: Juli (yuli)

Agustus: Agustus (Agustus)

September: September (zeptemba :)

Oktober: Oktober (okto: ba :)

Nopember: Nopember (novemba :)

Desember: Dezember (detsemba :)

German Ayll with Numbers sequence

Dear kanca, piwulang Jerman lan buku-buku Jerman uga nomer sing verilir.örneg jeneng kompor pisanan sasi kang bebarengan karo sasi nomer ordinal supaya mulang loro sasi, jeneng sasi kapindho Februari, jeneng sasi katelu saka Maret, sasi kaping pat, saka jeneng iku April kaya.
Kita uga bakal mirsani dhawuhe Jerman ing urutan iki, bebarengan karo nomer pesenan:

  • Wiwit taun kepungkur, Januar
  • Wiwit saka tanggal Februari
  • Der dritte Monat heißt März
  • Wiwit sasi April diwiwiti
  • Iki minangka Monat heißt Mai
  • Der sechste Monat heißt Juni
  • Tanggal ing Juli Juli
  • Muga-muga Monat Agustus
  • Wiwit taun kepungkur
  • Wiwit Oktober diwenehi Oktober
  • Dadi elit Monat taun November
  • Deleng zona Monet heißt Desember

Jerman musim

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana 4 musim ing setahun.Kasunyatan manawa ana patang musim ing taun yaiku kasunyatan sing ditampa sacara global manawa sawetara negara ora duwe patang musim saben taun. Sing dibutuhake yaiku ana 4 musim ing setahun.

saiki Musim Jerman Ayo pindhah menyang topik.

ngisor Mangsa ing Jerman Kita nulis jenenge lan wong Turki ing ngarepe. Sampeyan kudu sinau kanthi tliti lan ngapalake.

Autumn : tiba

Winter : mangsa

Frühling : spring

Sommer : panas

Wulan Jerman ing musim pira?

WULAN JERMAN LAN MUSIM JERMAN

Winter

PEMENANG

Frühling

MUSIM SPRING

Sommer

SUMMER

Autumn

AUTUMN

Desember Desember März Mart Juni Wulan Juni September Eylül
Januari Januari April Nisan Juli Temmuz Oktober Ekim
Februari Februari Bisa May Agustus Agustus November November

Ing tabel ing ndhuwur kalorone Musim Jerman lan wulan ing musim kasebut ditampilake.

German Aylar lan German Seasons

German Aylar lan German Seasons

Spring: Frühling (frü: ling)

Panas: Sommer (zo: mIR)

Autumn: Herbst (herpst)

Mangsa: Mangsa

Kita wis nuduhake wulan Jerman miturut musim ing tabel ing ndhuwur.

Miturut iki;

Wulan Dezember, Januar lan Februariuar ing musim salju.

Ing musim semi, yaiku musim salju, ana pirang-pirang wulan März, April lan Mai.

Wulan Juni, Juli lan Agustus ana ing musim panas, sawise musim semi.

Ing musim gugur sawise musim panas, ana wulan September, Oktober lan November.

Ukara karo wulan Jerman

Saiki wis ngerti topik wulan Jerman, kita bisa nggawe ukara babagan wulan Jerman.

Aja takon pitakon babagan wulan ing Jerman:

Welcher Monat iku ora?

(Wulan apa kita?)

  • Welcher Monat iku ora? (Wulan apa kita?)
  • Monat ist Oktober. (Kita wulan Oktober)
  • Welcher Monat iku ora? (Wulan apa kita?)
  • Monat ist Juni. (Kita wulan Juni)
  • Welcher Monat iku ora? (Wulan apa kita?)
  • Monat ist April. (Kita ing wulan April)
  • Welcher Monat iku ora? (Wulan apa kita?)
  • Monat ist Mai. (Kita Mei)
  • Welcher Monat iku ora? (Wulan apa kita?)
  • Monat ist Januar. (Kita wulan Januari)

Para kanca, sawise sinau wulan Jerman, saiki ayo menehi informasi babagan dina Jerman amarga ana gandhengane karo topik kasebut.

Dina Jerman

GERMAN DAYS
ana ana
Selasa Selasa
Wednesday Wednesday
Thursday Thursday
ana Friday
ana ana
Minggu Minggu

Dina lan Bulan ing Kalender Jerman

Ing ngisor iki minangka conto tanggalan sing disiapake dening situs kami. Wulan lan dina Jerman umume ditampilake ing tanggalan kaya ing ngisor iki.

Wulan Jerman lan Kalender Musim Musim

Wulan Jerman lan Kalender Musim Musim

Bulan Jerman lan musim sampeyan maca crita kita Dina Jerman sampeyan bisa maca subyek ing kaca kapisah.

Ujian Subjek lan Musim Jerman

Kanca-kanca sing dikasihi, disaranake sampeyan nyoba tes wulan Jerman, sing kalebu topik tes Jerman.

Sampeyan bisa nulis pitakon lan komentar babagan piwulang basa Jerman ing forum almancax.

Gabung karo forum almancax kanthi luwih saka 35.000 anggota pangguna, lan seneng sinau basa Jerman kanthi online.

Almancax duwe kabeh sing dibutuhake kanggo sinau basa Jerman.

Tim almancax kepengin sukses ...

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori