Pelajaran Jerman kanggo Kelas 11 lan 12

Para siswa, kabeh atusan pelajaran basa Jerman ing situs iki. Miturut panjaluk sampeyan, kita nglumpukake pelajaran kasebut kanggo siswa sekolah dhasar lan sekolah menengah lan dibagi dadi kelas. Kita wis nyathet pelajaran Jerman sing disiapake sesuai karo kurikulum pendidikan nasional sing ditrapake ing negara kita kanggo siswa kelas 11 lan 12 lan didhaptar ing ngisor iki.

Kaya sing sampeyan ngerteni, piwulang basa Jerman ing sasmita iki saya sithik, luwih-luwih amarga kelas 12 wis siyap kanggo ujian mlebu universitas. Pengulangan umum ditindakake ing sawetara sekolah lan subjek anyar diwulangake ing sawetara sekolah. Mula, dhaptar kursus sing diwenehake ing ngisor iki bisa uga ora cocog banget karo subjek sing diwulangake ing sekolah. Amarga alasan iki, ing artikel iki, kita mutusake kanggo menehi kelas 11 lan kelas 12 bebarengan.

Ing ngisor iki minangka dhaptar pelajaran Jerman sing ditampilake kanggo siswa kelas 11 lan 12 ing saindenging negara. Dhaptar unit Jerman ing ngisor iki urut saka sing gampang dadi sing angel. Nanging, urutan subjek bisa uga beda ing sawetara buku teks Jerman lan sawetara buku tambahan.

Kajaba iku, nalika piwulang Jerman diwulangake, urutan unit bisa beda-beda miturut strategi pendhidhikan guru sing mlebu pelajaran Jerman.

Topik sing ditampilake umume kelas 11 lan 12 ing Turki kalebu, nanging bisa uga ora ngolah sawetara unit miturut pilihan guru Jerman, utawa bisa uga ditambahake minangka unit diskrit sing diproses, sawetara unit bisa uga diidini, yaiku 11 kelas menyang kelas sabanjure utawa sawetara unit 9. Nalika ing kelas bisa uga wis diproses. Nanging, topik sing kalebu ing pelajaran Jerman ing kelas 11 lan 12 kaya ing ngisor iki.

Pelajaran Jerman Kelas 11 lan Kelas 12

Jerman Nomer

Organ Organ Jerman

Klausa adjektiva Jerman

Nomer Ordinal Jerman

Jamak Jerman

Pangandikan Jerman

Kisah Irregular Jerman

Trennbare Jerman Verben

Jerman Konjunktionen

Konjungsi Jerman

Jerman Perfekt

Plusquamperfekt Jerman

Rating Adjektiva Jerman

Genitiv Jerman

Konjug adjektiva Jerman

Para siswa sing dihormati, topik sing dibahas ing pelajaran Jerman ing kelas 11 lan 12 umume kaya ing ndhuwur. Mugo-mugo kabeh sukses.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori