German Kelimeler





Kursus Jerman Dasar

Aplikasi sinau Jerman





Pola Speech Jerman

Tensa Jerman

Jaman Jerman

Kanca-kanca sing ditresnani, kita ngumpulake pelajaran babagan tenses Jerman ing situs web kita lan sijine bebarengan ing siji kaca.

Pawulangan Jerman Lanjut

Warta Jerman





Aplikasi Jerman, Game lan File









Cara golek dhuwit

1 4





Artikel paling anyar

Apa CRP, Uji CRP, Nilai CRP, CRP Kepiye lan Napa?

Apa iku CRP? CRP, sing tegese C-Reactive Protein, minangka nilai sing ditemtokake dening tes getih lan menehi informasi babagan status inflamasi ing awak. CRP diprodhuksi dening ati marang inflamasi ing awak. Ing kasus penyakit inflamasi utawa nalika kanker dicurigai, tes CRP ditindakake. Miturut nilai CRP, penyakit kasebut didiagnosis kanthi tes lan analisis anyar. CRP singkatan saka C-Reactive Protein. Preduli saka keluwen utawa rasa kenyang, inflamasi lan tingkat inflamasi ing awak ...

Kulawarga ing Inggris, Anggota Keluarga ing Inggris, Ngenalake Kulawarga ing Inggris

Halo, ing wulangan iki, kita bakal menehi informasi babagan topik kayata anggota kulawarga ing basa Inggris, kulawarga kita, ngenalake kulawarga, kulawarga lan sederek ing basa Inggris, kalimat pambuka kulawarga ing basa Inggris, conto teks ngenalake kulawarga ing basa Inggris, sederek kita ing basa Inggris. Inggris. Bakal dadi pelajaran sing marem maneh. Anggota kulawarga ing basa Inggris minangka topik dawa sing nyakup kulawarga lengkap uga kulawarga nuklir cilik sampeyan dhewe. Sawise sampeyan sinau bagean iki, sampeyan bisa ngenalake kulawarga nuklir lan kulawarga lengkap. Kanggo wong sing manggon ing budaya sing beda…

Apa Sistem Suria, Planét ing Sistem Surya lan Properti Planét

Apa Sistem Tata Surya? Informasi Babagan Tata Surya Miturut panaliten, senajan umur srengéngé ora dimangertèni, nanging dikira umuré kurang luwih 5 milyar taun. Nalika dideleng saka bahan-bahan kasebut, kita bisa ngerteni manawa komposisi kasebut kalebu gas helium lan hidrogen. Boboté 332.000 kali massa bumi. Jarak antarane Bumi lan srengenge diukur minangka 149.500.000. Srengenge, sing dadi sumber energi sing ageng, ngrampungake rotasi ing saubengé mung 25 dina. 600 per detik…

Ukara Pambuka Dhiri ing basa Inggris

Halo kanca-kanca, ing wulangan iki, kita bakal weruh kalimat perkenalan diri bahasa Inggris, kalimat perkenalan diri bahasa inggris, contoh dialog, kalimat perkenalan bahasa inggris dan kalimat perkenalan, kalimat salam dan perpisahan singkat serta kalimat yang memberikan informasi tentang diri kita sendiri dalam bahasa inggris. Introducing Yourself in English Kadhangkala ngenalke dhewe iku angel kanggo wong, malah ing basa ibu. Yen sampeyan arep ngenalake dhewe karo wong sing sepisanan lan sampeyan ngalami kangelan, sampeyan kudu ngati-ati supaya ora isin. Amarga penutur asli basa Inggris…