Pelajaran Jerman kanggo Kelas 10

Para siswa, kabeh atusan pelajaran basa Jerman ing situs iki. Miturut panjaluk sampeyan, kita nglumpukake pelajaran kasebut kanggo siswa sekolah dhasar lan sekolah menengah lan dibagi dadi kelas. Kita wis nyathet pelajaran Jerman, sing disiapake kira-kira sesuai karo kurikulum pendidikan nasional sing ditrapake ing negara kita, kanggo siswa kelas 10 lan dhaptar ing ngisor iki.

Ing ngisor iki minangka dhaptar pelajaran Jerman sing ditampilake kanggo siswa kelas 10 ing saindenging negara. Dhaptar unit Jerman ing ngisor iki urut saka sing gampang dadi sing angel. Nanging, urutan subjek bisa uga beda ing sawetara buku teks Jerman lan sawetara buku tambahan.

Kajaba iku, nalika piwulang Jerman diwulangake, urutan unit bisa beda-beda miturut strategi pendhidhikan guru sing mlebu pelajaran Jerman.

posisi sing ditampilake umume menyang kalkun kelas 10 kalebu, nanging bisa uga ora ngolah sawetara unit miturut pilihan guru Jerman, utawa luwih bisa ditambahake minangka unit diskrit sing diproses, sawetara unit bisa uga diidini, yaiku 11 kelas menyang kelas sabanjure utawa sawetara unit dimanipulasi nalika kelas 9. Nanging, topik sing kalebu ing pelajaran Jerman kelas 10 umume yaiku kaya ing ngisor iki.

Piwulang Jerman Kelas 10

Jerman Nomer

Warna Jerman

Klausa adjektiva Jerman

Jerman pendhudhukan

Ukara Jerman

Klausa Multiple Jerman

Jerman Negative Conjectures

Klausa Pitakon Jerman

Jerman Apa ist das?

German School Supplies

Artikel Jerman sing ora jelas

Pronomina Pribadi Jerman

Konjugasi Kriyo Gehen Jerman

Jerman Adjectives

German Home Furnishings

German Kitchenware

Jerman Dativ

Pronomina Interogatif Jerman

German Weather

Organ Jerman

Buah Jerman

Sayuran Jerman

Hobi Jerman

Kosakata Belanja Jerman lan Frasa Blanja

Kewan Jerman

Imperativ Jerman

Para siswa, para topik sing dibahas ing pelajaran basa Jerman kelas 10 umume kaya ing ndhuwur. Mugo-mugo kabeh sukses.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori