Jaman Jerman

Para kanca, ing situs iki Jaman Jerman Kita wis nyiyapake kaca iki kanggo nglumpukake piwulang sing ana gandhengane karo sampeyan lan ndeleng kanthi bebarengan ing sawijining kaca.

Ing ngisor iki minangka dhaptar pawulangan sing wis disiapake ing jaman Jerman ing situs web. Babagan jaman Jerman, pisanan kita ndeleng struktur kalimat Jerman lan piwulang nggawe ukara Jerman sing kudu dingerteni kabeh sadurunge mbahas perkara kaping, mula kita wenehake pelajaran pambangunan ukara Jerman ing wiwitan dhaptar ing ngisor iki kanggo informasi awal.

Sawise piwulang nggawe ukara Jerman, kayata jaman saiki Jerman, jaman saiki Jerman, jaman biyen karo basa Jerman kayata Prateritum lan Perfekt, lan jaman kepungkur karo basa Jerman Jaman Jerman Sampeyan bisa ndeleng pelajaran.


INSTITUSI BUDAYA DI GERMAN

GERMAN SEDULUR STRUKTUR DAN CONTOH

Wide TIME IN GERMAN

GERMAN NATIONAL TIME IMAGING ORGANIZATION

GERMAN PRASENS (SAMPLE CODES)

NAMA NOMOR ING GERMAN

QUESTIONS IN GERMAN

REPRESENTASI NEGARA DI GERMAN

MULTIPLE RULES IN GERMAN

PRATERITUM ING GERMAN - PAKAI ING ING PASUKAN

KANGGO - DI DI ING GERMAN

PLUSQUAMPERFECT IN GERMAN - BASA ing PAST

Para kanca, sampeyan uga bisa ngunjungi forum kanggo luwih saka topik ing ndhuwur lan kanggo nuduhake informasi babagan topik kasebut.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori