Jerman Learning Practice with German Lessons

Sinau Praktik Jerman kanthi Pelajaran Jerman. Aplikasi ANDROID anyar saka almancax! Aplikasi Jerman sinau mandhiri.

Klik kene kanggo ngundhuh APLIKASI

Sapa sing duwe smartphone Android utawa tablet bisa njupuk kauntungan saka aplikasi iki lan kabeh wong bisa njupuk telpon kanggo sinau ing ngendi wae ing Jerman.

Sinau basa Jerman dhewe karo pawulangan Jerman disiapake dening almancax.
Minangka tim www.almancax.com sampeyan bisa sinau basa Jerman kanthi gampang ing ngendi wae sampeyan nggawa ponsel sampeyan karo aplikasi iki sing wis kita kompilasi saka subjek berbahasa Jerman kita ing situs kita.
Kanthi praktek Pelajaran Jerman kita nyiapake pemula saking nol, malah wong-wong sing ora bisa basa Jerman bisa kanthi gampang sinau basa Jerman nganti tingkat tartamtu.
Aplikasi iki nduweni bagian 3:

1. Kursus Jerman Dasar
2. Times lan Konvensi Jerman
3. Ujian Topik Jerman

1. KURSUS GERMAN DASAR
Pambuka basa Jerman
German Alphabet
Dina Jerman
Bulan lan musim Jerman
Nomer ing basa Jerman (Nganti 100)
Jerman Nomer (Post-100)
Jerman Nomer (Latihan)
Pribadi Pribadi Jerman
Jeneng ing basa Jerman
Artikeller in German
Artikeller spesifik
Artikeller Indefinite
Tip kanggo Artikeller
Jeneng Jamak ing basa Jerman
Status Lean Jerman
Nama Jerman-I Status
Nama Jerman-E Status
Jeneng Jerman
Nembak pribadi pronoun
German pronoun possessive
Keluhan Adjective lan Adjective
Sastra saka Jerman Adjectives

2. JASA & KALIMAH JERMAN
Informasi Pambuka & Pambuka
Pambuka Kanggo Wektu Saiki
Setel Wektu Presentasi 1
Setel Wektu Presentasi 2
Setel Wektu Presentasi 3
Wide Time Entry
Jeneng Wektu Wektu
Clauses Tembung jamak
Wide Range of Questionnaires
Konspirasi Negatif Masa Luas
Was ist Das?
Sample Simple Quotes
Das perfekt
Plusquamperfekt'te
Pola Speech Umum

3. GERMAN TESTS
Ujian Umum Jerman Jerman
Jerman Nomer Test
Jerman Nomer Tes - 2
Test German Status of Assistance
Ujian Kalimat Jerman
Tes Ujian Jerman - 2
Jerman Cümeler Test
Jerman Cümeler Test - 2
Ujian Wektu Jerman

Kita seneng aplikasi dadi migunani kanggo kabeh pengguna.
Atas jeneng tim www.almancax.com;
MUSHROOM EFE

Klik kene kanggo ngundhuh APLIKASI

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori