Jerman Artikeller Lecture Expression (Geschlechtswort)

Hello, kanca-kanca sing tresna, narasi pelajaran artikeller Jerman sing diwenehake ing pawulangan iki, utamane kanca-kanca sinau basa Jerman sing penasaran, kadhangkala angel dimengerteni lan akeh wong sing duwe kesadaran German Artikeller Kita bakal ngomong.

Ing piwulang pisanan, kita nyathet yen inisial jeneng umum ing basa Jerman kudu ditulis nganggo huruf kapital lan saben jeneng genus duwe artikel.

Ing wulangan sing diarani artikel ing basa Jerman, luwih dhisik bakal disritakake babagan artikel apa, pirang-pirang jinis artikel ing basa Jerman, lan tembung-tembung sing ana ing ngarep artikel kasebut. Pungkasan, kita bakal nguatake conto sing wis dijelasake kanthi conto lan bakal rampung karo tes subyek artikel Jerman.

Topik artikel Jerman minangka topik sing penting banget. Sampeyan kudu sinau kanthi apik. Artikel Jerman Sampeyan ora bisa ngomong lan nulis basa Jerman kanthi bener tanpa sinau babagan artikel sing kasedhiya. Utamane ing perkara kayata tembung jeneng lan frasa adjektiva artikel ing Sampeyan bakal nggawe proyek sampeyan luwih gampang duwe informasi sing apik banget.

Sawise maca kuliah artikel ing Jerman, disaranake sampeyan nyoba tes subyek artikel Jerman kanthi sawetara pitakon ing pungkasan pelajaran. Saiki ayo menehi topik lan miwiti pelajaran.

ARTICLES IN GERMAN SUBJECT SUBJECT

ARTIKEL: GESCHLECHTSWORT

Artikel asring diarani minangka salah sawijining topik sing paling tantangan ing para pelajar basa Jerman.
Kita bakal ngetik topik iki ing bagean iki lan pangarep-arep supaya sampeyan bakal weruh yen iki ora dadi masalah banget.
Elinga yen sampeyan ngelingi tembung bebarengan karo artikel kasebut, sampeyan ora bakal nemoni masalah iki. Nanging, kita isih bakal nggawe klompok sing jembar babagan subyek iki lan mriksa jinis tembung sing digunakake karo artikel kasebut.
Saiki ayo menyang posisi sampeyan ..

German Artikeller

Ing basa Jerman ana jinis jender lan jinis-jinis jender iki ana telung jinis.
Ing basa Jerman, nomina kalebu lanang, wadon utawa netral. Mula, artikel ing ngarep jeneng kasebut ganti miturut jinis kelamin jeneng kasebut.

Ana rong jinis artikel ing basa Jerman, sing pertama kalebu artikel sing pasti lan sing liyane artikel sing ora ditemtokake.

Ing basa Jerman, artikel tartamtu diarani, artikel das lan die.

Artikel sing ora ditemtokake ing basa Jerman yaiku artikel ein lan eine.

Uga ana artikel tartamtu lan konsep artikel sing ora mesthi ing basa Inggris. Kanca sing njupuk pelajaran basa Inggris bisa luwih ngerti topik kasebut. Ing basa Inggris, artikel kasebut minangka artikel sing mesthi, lan ana 2 artikel sing ora ditemtokake, a lan an. Panganggone artikel tartamtu lan artikel tanpa wates ing basa Inggris padha karo sing ana ing basa Jerman.

Artikel tartamtu lan artikel tanpa wates ing basa Jerman Kita nyatakake manawa ana rong jinis artikel, yaiku.

Dadi saiki dheweke ujar, dikenal minangka artikel das and die Artikel khusus Jerman Ayo menehi informasi babagan:

Ing basa Jerman, kabeh jeneng genus diarani artikel der, das, mati Salah sawijining tembung ditemokake. Tembung-tembung kasebut ora padha karo basa Turki lan ora bisa diterjemahake kanthi lengkap menyang basa kita. Tembung kasebut kaya bagean saka jeneng sing ana. Nalika sinau jeneng, pancen kudu sinau artikel kasebut kaya-kaya tembung tunggal karo jeneng kasebut. Iku der das ditembung e diklasifikasikake minangka artikel tartamtu.

Yen sampeyan mung ngeling-eling tembung tanpa sinau artikel, tembung sing sampeyan sinaoni ora bakal ngasilake akeh. Tembung ing basa Jerman, singularitas, pluralitas, klausa adjektiva, lsp. Pentinge artikel bakal dingerteni luwih apik. Artikel ing sawetara sumber "definely"Lan ing sawetara"definisiLiwat dadi ”. Kajaba iku, artikel disingkat ing pirang-pirang kamus lan sumber kaya kapacak ing ngisor iki. Elinga huruf singkatan sing ditampilake.

Ing basa Jerman, artikel jeneng jender sing jinis kelamine yaiku "der".

Ing basa Jerman, artikel "mati" minangka artikel jeneng jender kanthi jinis kelamin wanita.

Artikel jeneng jender tanpa jender ing basa Jerman yaiku "das".

Nanging, nalika ngucapake jenis kelamin saka jeneng, ayo waca ing ngisor iki: Sampeyan angel ngerti jinis nomina ing basa Jerman, sampeyan ora bisa prédhiksi jinis jeneng saka jeneng jeneng kasebut. Iki kabeh babagan tata basa lan struktur tembung. Mula, nalika sinau tembung anyar, jinising tembung kasebut lan artikel Sampeyan bisa sinau babagan kamus. Sanajan ana sawetara cara prédhiksi jender lan artikel tembung ing basa Jerman, nanging isih akurat. Kanggo kamus Jerman kanggo katon lan sinau.

Tuladha artikel Jerman:

das Buch : Pesenan

der Tisch : masa

mati katze : kucing

der Baum : Wit

mati Blume : Kembang

das otomatis : Mobil

Tuladha Digunakake Tuladhane Artikel Jerman

Ing gambar ing ngisor iki ana tembung babagan nggunakake articel ing basa Jerman.
Minangka katon ing gambar, ana artik dart ing ngarep jeneng genre lanang, artik mati ana ing ngarep jeneng genre wadon, lan das artik ana ing ngarep jeneng genre netral.

German Artikeller

German Artikeller

Ana hubungan antarane jinis lan makna tembung ing basa Jerman, yaiku, ora kaya jenenge wong wadon masculine lan lanang, kayadene ing basa Inggris, lanang utawa wadon.

Jenis kelamin kata benda ing basa Jerman mung bisa dingerteni kanthi hafalan saka kamus. Genus tembung jeneng ing kategori tartamtu diklompokaké. Kanggo sinau luwih lengkap babagan jenis kelamin jeneng ing basa Jerman Jeneng Jerman Subjek Narasi Sampeyan bisa mriksa lokasi sampeyan.

Perwakilan Artikel Jerman ing Kamus

Artikeller Jerman Ing kamus, kaya sing wis ditulis ing ndhuwur saiki, "der Tisch, die Katze" lan liya-liyane. dheweke ora kalebu ing formulir. Tembung ora ditulis nganggo artikel ing kamus Jerman. Cukup lebokake tandha sethithik ing jejere tembung lan artikel ditetepake apa sing kedadeyan. Artikel-artikel kasebut dicekak ing sawetara sumber kaya ing ngisor iki:

ing artikel m utawa r karakter.
mati artikel f utawa e karakter.
ing artikel n utawa s karakter.

Dadi iki;
Tembung "m" utawa "r"
Kelsitin sing artikulasi karo huruf f utawa e bakal "mati"
Iki dimaksudake dadi "das" karo kelmenin sing diartikulasikan dening huruf n utawa s.

contone

A lempung articulated ing Ing kamus Jerman, cilik r layang diselehake

A lempung articulated mati Ing kamus Jerman, cilik e layang diselehake

A lempung articulated ing Ing kamus Jerman, cilik s layang diselehake

Huruf iki ugar  die  das minangka huruf pungkasan artikel kasebut.

A lempung articulated ing ana sing cilik r sijine huruf, mati jejere botak e sijine huruf, ing ise s Layange dilebokake. Huruf iki ugar-due-ins minangka huruf pungkasan artikel kasebut. Contone, yen sampeyan ndeleng huruf r ing jejere tembung nalika ndeleng kamus, tegese artikel sing sampeyan deleng ana ing der, kanthi cara sing padha, yen ana e ing jejere tembung, tegese tembung kasebut mati karo artikel kasebut, lan yen ana s, artine das. Sawetara kamus MFN huruf, huruf mfn Aku maskulin, Aku Femininum, Neutrum (Gender jender-Gender lanang-gender jender) yaiku inisial saka tembung. M huruf kanggo artikel iki, Huruf F mati ing artikel iki, N yaiku das artikelini .

Umumé, sumber lan kamus milih salah siji saka rong panggunaan,m - f - n"Utawa"r - s - e"Surat.

German Certain Artikeller and Artifact Undetermined

Kanca-kanca sing dakkarepake, kaya sing wis dakkandhakake, nalika sinau tembung Jerman lan sinau tembung Jerman sing anyar, mesthine kudu sinau tembung kasebut bebarengan karo tulisane.

Sinau tembung Apa artikel iki? Kita kudu kepengin weruh lan ndeleng. Kita kudu nglumpukake saben tembung sing bakal sinau anyar miturut artikel lan nulis menyang otak kanthi cara kasebut.

Para kanca, ing ngarep tembung sing bakal digunakake ing ukara kasebut artikel tartamtu Ile dikenal, sing ditegesi gampang dingerteni, kasebut sadurunge obyek diterangno. Contone, "aku mangan apelBisa dingerteni manawa apel sing kasebut ing ukara kasebut yaiku apel sing sadurunge dingerteni. Dadi "aku mangan apelKanthi "ukara"aku mangan apel iku”Ukara menehi teges sing padha. Ing ukara iki, apa tegese ing ukara iki yaiku "elmaIku tegese apel sing dingerteni dingerteni minangka apel sing kasebut sadurunge, ing tengah.

Artikel tartamtu ing basa Jerman der - das - mati Kita menehi informasi babagan artikel kasebut.

Saiki ayo menehi sawetara informasi babagan artikel sing ora ditemtokake ing basa Jerman.

Artikel sing ora ditemtokake ing basa Jerman

German der - das -die kajaba artikel tartamtu ein lan eine Ana rong artikel sing ora ditemtokake, yaiku.

Tembung Ein lan eine tegese "siji" utawa "apa wae". Dheweke bisa diterjemahake kanthi cara iki.

Dadi, nganggo tembung endi sing digunakake artikel ein lan eine, lan tembung sing sadurunge karo artikel ein lan eine?

Kabeh tembung sing lanang lan ora duwe jinis duwe artikel ein ing ngarepe.

Kabeh tembung sing wadon ana ing ngarepe artikel eine.

Utawa kita bisa ngomong kanthi cara liya. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, artikel khusus tembung kelamin lanang yaiku artikel "der". Artikel sing pasti kanggo tembung tanpa jinis yaiku "das". Artikel tembung gender wanita yaiku artikel "mati".

Artikel ein tembung sing ora mesthi ditemtokake nganggo artikel der utawa das yaiku artikel.

Yen tembung kanthi definite die duwe artikel sing ora mesthi, eine minangka artikel kasebut.

kita bisa ngomong.

Saiki sampeyan bakal ngomong ing ngarep tembung Jerman artikel tartamtu bakal dadi? artikel indefinite bakal dadi Ing ngarep tembung der - das - mati Apa salah sawijining artikel bakal ditemokake utawa ein - eine Apa salah sawijining artikel bakal ditemokake?

Ayo saiki mangsuli pitakon iki. Artikel utama yaiku artikel tartamtudadi der -das -die artikel Nalika sinau tembung, cukup kanggo ngerti manawa tembung kasebut minangka artikel, das utawa mati. Cetha yen artikel tartamtu ein lan eine digunakake tinimbang artikel sing ora ditemtokake. Kaya sing wis kasebut sadurunge, Yen dheweke ngucapake artikel tartamtu saka tembung Jerman, artikel sing ora mesthi saka tembung kasebut yaiku ein.. Yen artikel tartamtu saka tembung Jerman das, artikel sing ora mesthi saka tembung kasebut uga ein., Yen artikel tartamtu saka tembung Jerman yaiku die article, artikel sing ora mesthi saka tembung kasebut yaiku eine article.

Yen tembung sing digunakake ing ukara kasebut, jeneng sing digunakake, obyek, barang utawa apa wae, yen uga dingerteni karo alamat utawa wong, yen wis kasebut sadurunge, yen obyek kasebut wis katon utawa informasi wis dipikolehi, Banjur ana artikel pasti ing ngarep tembung iki sing bakal digunakake ing ukara kasebut, yaiku - das - die.

Nanging, apa wae jeneng, obyek, obyek, tembung sing bakal digunakake ing ukara kasebut, yen dudu obyek sing sadurunge dingerteni, yen obyek kasebut, yen obyek kasebut ora mesthi, mula artikel sing ora mesthi, yaiku ein - eine , digunakake ing ngarep tembung iki.

Contone, ayo nulis rong ukara sing beda kanthi nggunakake obyek sing padha ing ngisor iki:

  • Aku tuku mobil
  • Aku tuku mobil mau

Ayo goleki ukara kapisan, “Aku tuku mobil"jarene. Yen sampeyan ngandhani wong liya yen aku tuku mobil, apa sing bakal dikandhakake? Oooo semoga sukses, apa sing sampeyan tuku, merek apa, tangan anyar utawa nomer loro, dhuwit pira lan dheweke takon kaya ngono? Dadi, kaya sing dingerteni saka ukara kapisan, ing ngarepe tembung mobil ing ukara kapisan artikel sing ora mesthi yaiku ein utawa eine Artikel sing cocog bakal digunakake. Dadi sing endi sing bakal digunakake? Jerman kanggo tembung car das otomatis yaiku tembung. Artikel kasebut yaiku artikel das. Dadi, das artikel tartamtu ein artikel tanpa wates Iku bakal digunakake.

Ayo goleki ukara kapindho. Aku tuku mobil mau ngandika. Mobil iku kaya sing sampeyan ucapake wis kasebut mobil. Kayane mobil sing didhukung, dideleng utawa dirembug. Yen mobil ing ukara kapindho iki minangka mobil sing dikenal, mula ing ukara kaya iki artikel tartamtu yaiku der - das - die Salah sawijining artikel bakal digunakake. Ing ukara iki amarga tembung Jerman kanggo mobil das Auto das otomatis Tembung kasebut bakal digunakake.

Iki bedane antara artikel tartamtu lan artikel sing ora ditemtokake.

das Auto: mobil

ein Auto: mobil

das Buch: buku

ein Buch: buku

der Tisch: meja

ein Tisch: meja

Ringkesan Subyek Artikel Jerman

Para kanca, aku menehi informasi babagan artikel Jerman, artikel Jerman, artikel tanpa wates, Artikeller Jerman Iku kabeh sing bakal kita bahas babagan topik kasebut. Topik artikel ing basa Jerman minangka salah sawijining subjek sing pancen kudu ditliti kanthi tliti. Pramila kuliah artikel Jerman digawe kanthi rinci.

Artikeller Jerman Kita nyoba nerangake kanthi dawa amarga subyek sing penting banget.

Ana rong jinis kelompok articel ing basa Jerman.
Ing basa Jerman, der, die, lan das diarani minangka articels.
Uga ana artikel sing ora ditemtokake, ein lan eine. Ana katrangan rinci babagan kaloro artikel ing situs iki. Kanggo sinau artikel Jerman kanthi lengkap, loro artikel tartamtu lan artikel tanpa wates kudu ditliti kanthi lengkap. Saiki ayo menehi link subyek menyang artikel tartamtu lan artikel sing ora mesthi.

Artikulasi Tertentu Jerman Spesifikasi Subjek

German Uncertain Artikeller Subject Narration

Ana 3 artikel ing basa Jerman: der, das, die

Jerman Artikeller Subject Test

Saiki kita duwe sawetara menit kanggo ngetokake test topik artikulator Jerman kita.

Kanca-kanca sing terhormat portal, sing situs basa Jerman paling gedhe lan paling populer ing Turki sing ngemot artikel Jerman sing ditulis babagan puluhan kursus sing kasedhiya. Kanthi nggoleki bagean telusuran situs utawa Artikeller Jerman sampeyan bisa nemokake kabeh kursus sing wis digawe babagan pengarang Jerman kanthi ngeklik judul artikel.

Sampeyan bisa nulis pitakon lan komentar babagan piwulang basa Jerman ing forum almancax utawa ing bagean komentar ing ngisor iki. Kabeh pitakon sampeyan bisa dibahas dening anggota almancax.

Yen sampeyan ora ngerti ing ngendi sampeyan bakal melu pelajaran Jerman, Ekspresi subyek JermanSampeyan bisa mriksa kita. Miturut prentah iki, sampeyan bisa ngetutake pelajaran Jerman kanthi langkah demi langkah.

Tim almancax kepengin sukses ...

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori