Pelajaran Jerman kanggo Kelas 9

Para siswa, kabeh atusan pelajaran basa Jerman ing situs iki. Miturut panjaluk sampeyan, kita nglumpukake pelajaran kasebut kanggo siswa sekolah dhasar lan sekolah menengah lan dibagi dadi kelas. Kita wis nyathet pelajaran Jerman, sing disiapake kira-kira sesuai karo kurikulum pendidikan nasional sing ditrapake ing negara kita, kanggo siswa kelas 9 lan dhaptar ing ngisor iki.

Ing ngisor iki minangka dhaptar pelajaran Jerman sing ditampilake kanggo siswa kelas 9 ing saindenging negara. Dhaptar unit Jerman ing ngisor iki urut saka sing gampang dadi sing angel. Nanging, urutan subjek bisa uga beda ing sawetara buku teks Jerman lan sawetara buku tambahan.

Kajaba iku, nalika piwulang Jerman diwulangake, urutan unit bisa beda-beda miturut strategi pendhidhikan guru sing mlebu pelajaran Jerman.

posisi sing ditampilake umume menyang kelas 9 ing Turki kalebu, nanging bisa uga ora ngolah sawetara unit miturut pilihan guru Jerman, utawa luwih bisa ditambahake minangka unit diskrit sing diproses, sawetara unit bisa diidini menyang kelas 10 menyang kelas sabanjure.

Piwulang Jerman Kelas 9

Salam Jerman lan Kode Pambuka Timer Jerman

Pola Speech Umum Jerman

Pola Obrolan Umum ing basa Jerman

Ukara Pamit Jerman

German Kelimeler

Jerman Nomer

Warna Jerman

Pribadi Pribadi Jerman

Dina Jerman

Aylar Jerman, Musim Jerman

Alfabet Jerman

German pronoun possessive

German Artikeller

Artikel tartamtu saka Der Das Die ing basa Jerman

Jerman Apa ist das?

Kuliah Prasens Jerman

Kultus Sampel Prasens Jerman

Akkusativ Jerman

Anggota kulawarga Jerman

Jam Tangan Jerman

Ukara Jerman

Klausa Multiple Jerman

Jerman Negative Conjectures

Klausa Pitakon Jerman

Buah Jerman

Sayuran Jerman

Hobi Jerman

Para siswa sing dihormati, miturut kurikulum pendidikan nasional, topik sing kalebu pelajaran Jerman ing kelas 9 kaya ing ndhuwur. Muga-muga sampeyan kabeh sukses ing pelajaran basa Jerman.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori