Struktur ukara ing basa Jerman

Halo kanca, ing situs iki Struktur ukara ing basa Jerman Ana akeh artikel sing ana gandhengane karo pelajarane. Akeh kanca sing pengin supaya sinau babagan topik kayata struktur ukara Jerman lan pangembangan ukara Jerman kanthi tertib.

Miturut panjaluk sampeyan, kita wis nyathet babagan struktur ukara lan piwulang ukara ukara saka nol nganti luwih maju kaya ing ngisor iki. Sampeyan bisa maca wulangan ing ngisor iki supaya diwiwiti karo item pisanan.

Nalika maca wulangan ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ndeleng babagan rinci lan gampang dingerteni, sampeyan bakal bisa ndeleng babagan nggawe ukara ing basa Jerman.

Nalika mriksa wulangan ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa nggunakake macem-macem ukara kanthi gampang.

Course Setup German Language, How Build German Sentence

Kode Presensi Jerman, Penyajian Sabanjure German Present

Jerman wektu saiki (Präsens) lan Jerman Cümleler

Jeneng Jerman Kode

Kuliah Jerman Present Tense, Prasens lan Credits Sampel

German Simple Cümeleler, German Sentence Examples

Sampeyan bisa maca struktur ukara Jerman lan piwulang nggawe ukara basa Jerman kanthi runtut. Muga-muga sampeyan entuk bathi banget saka topik sing diterangake kanthi basa Turki.

We pengin sampeyan sukses ing pelajaran Jerman.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori