Telpon Telpon ing basa Jerman

Para kanca, topik sing bakal dijelasake ing pelajaran iki minangka sing utama Telpon Telpon ing basa Jerman iku bakal. Yen sampeyan kudu nggunakake basa Jerman minangka basa ing telpon, sing nduweni papan sing penting banget kanggo urip saben dinane lan bisnis, bisa ngakses informasi sing bisa ngrampungake telpon tanpa kangelan. Kajaba iku, ing pungkasan piwulang iki, sampeyan bakal bisa basa Jerman lan ngerti babagan ukara obrolan telpon, njaluk nomer telpon lan nyathet nomer telpon kasebut.

Ing pérangan pisanan piwulang iki Kepiye Golek Nomer Telpon Jerman? Sampeyan bisa nemokake informasi babagan carane pitakon kudu ditrapake lan carane wangsulan kudu diwenehake. Ing ngisor iki ana sawetara pola pitakon sing padha tegese karo takon nomer telpon ing basa Jerman lan kepiye wangsulane.

Apa sampeyan pengin Telefonnummer? / Apa nomer telpon sampeyan?

Apa sampeyan bakal Festnetznummer? / Apa nomer telpon darat sampeyan?

Apa sampeyan Handynummer? / Apa nomer telpon seluler sampeyan?

Mung ana siji jawaban sing bisa diwenehake kanggo nanggepi pitakon kasebut, kaya ing ngisor iki;

Meine Telefonnummer ist 1234/567 89 10./ Nomer telponku yaiku 1 2 3 4/5 6 7 8 9 1 0.

 

Nalika ngucapake nomer telpon ing basa Jerman, maca lan nyathet, nomer kasebut diucapake siji-sijine, kaya ing basa Inggris. Yen nomer sing diajak ora dingerteni lan sampeyan pengin baleni, hubungi wong liya. Apa sampeyan bakal ngerti?/ Apa sampeyan bisa mbaleni? Sampeyan bisa ngarahake pitakonan. Ing piwulang sing terus ditindakake, kita bakal nyakup obrolan telpon sing bisa dadi conto kanggo sampeyan.

 

Tuladha Telpon Stereotyped ing basa Jerman

A: Tag Guten. Apa sampeyan kudu ngerti babagan Herr Adel?

Sugeng dina sing apik. Apa aku bisa ngomong karo Pak Adel?

B: Tag Guten! Iki minangka Apparat, utawa Sie.

Sugeng dina sing apik! Mangga tetep ing baris.

A: Danke

thanks

B: Apa sampeyan wis mbayar, yaiku istbesetzt. Können Sie später nochmal anrufen?

Nuwun sewu sibuk. Apa sampeyan bisa nelpon maneh mengko?

A: Ich verstehe. Können Sie ihmeine Nachricht hinterlassen?

Aku ngerti. Dadi aku bisa ninggalake pesen?

B: Ja, naturlich.

Ya mesthi wae

 A: Sampeyan bisa nggunakake Monat ing Term wiwit saiki.

Aku arep janjian karo dheweke wulan ngarep.

B: Wirdgemacht! Wir werden unseren Kalender überprüfen und zu Ihnen zurückkommen.

Oke kabeh. Kita bakal mriksa agenda lan bali menyang sampeyan.

A: Tag Guten / Good day

B: Guten Tag kanggo Sie, Pak. / Sugeng dinten ugi, Pak.

 

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori