Pelajaran pambangun ukara Jerman

Halo kanca, ing situs iki Pelajaran pambangun ukara Jerman Ana akeh artikel sing ana gandhengane. Akeh kanca sing pengin supaya sinau babagan ukara ing basa Jerman kanthi urutan.

Miturut panjaluk sampeyan, kita wis nyathet piwulang babagan ukara kalimat Jerman saka nol nganti maju kaya ing ngisor iki. Sampeyan bisa maca wulangan ing ngisor iki supaya diwiwiti karo item pisanan.

Kanggo menehi informasi ringkes babagan nggawe ukara ing basa Jerman;

Nggawe Ukara Jerman Subjek minangka salah sawijining topik penting sing kudu dingerteni nalika sinau basa Jerman dhasar. Supaya ukara kasebut dibentuk, tembung kanthi macem-macem tugas kudu digawe bebarengan lan nggawe ekspresi sing migunani. Nalika nggawe ukara, tembung kasebut duwe urutan sing diarani unsur ukara kasebut. Bisa dingerteni manawa unsur-unsur sing dadi ukara kasebut kabentuk kanthi siji utawa luwih tembung.

Aturan gramatikal tartamtu dianggep nggawe ukara ing basa Jerman. Padha karo Jerman '' Hauptsatz '' Nalika ukara kasebut bakal digawe, subyek umume '' Subjeckt '', tembung kriya 'Kriyo' lan obyek '' objeckt '' nggunakake peringkat. Utamane ing basa Jerman, konstruksi ukara dhasar kedadeyan kanthi cara iki, yaiku, tembung kriya diselehake ing baris kaping 2.

Nalika maca wulangan ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ndeleng babagan rinci lan gampang dingerteni, sampeyan bakal bisa ndeleng babagan nggawe ukara ing basa Jerman.

Course Setup German Language, How Build German Sentence

Kode Presensi Jerman, Penyajian Sabanjure German Present

Jerman wektu saiki (Präsens) lan Jerman Cümleler

Jeneng Jerman Kode

Kuliah Jerman Present Tense, Prasens lan Credits Sampel

German Simple Cümeleler, German Sentence Examples

Ndhuwur Pelajaran pambangun ukara Jerman Sampeyan bisa maca kanthi urutan. Muga-muga sampeyan entuk bathi banget saka topik sing diterangake kanthi basa Turki.

We pengin sampeyan sukses ing pelajaran Jerman.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori