Pelajaran Jerman kanggo Wiwitan

Halo kanca-kanca sing dikasihi. Ana atusan piwulang basa Jerman ing situs iki. Kita wis dikategorikake piwulang kasebut miturut panjaluk sampeyan. Utamane akeh kanca sing takon kaya "subyek sing kudu pamula sinau basa Jerman", "ing urutan apa kita kudu ngetutake topik", "subyek endi sing kudu luwih dhisik sinau".

Kajaba iku, kita nggawe dhaptar kanggo para pamula sinau basa Jerman. Kanggo sampeyan sing lagi wae miwiti sinau basa Jerman, sanajan sing ora bisa basa Jerman, yaiku sing sinau basa Jerman wiwit wiwitan, tliti kanthi tliti dhaptar iki.

Kepiye dhaptar iki kudu ditliti? Para kanca, aku wis ndhaptar topik ing ngisor iki karo kanca sing ora bisa basa Jerman. Yen sampeyan ngetutake pesen iki, sampeyan bakal miwiti sinau basa Jerman wiwit wiwitan. Disaranake sampeyan maca topik kanthi runtut. Aja ngeculake garis. Sinau topik ora mung sepisan nanging bola-bali. Priksa manawa sampeyan wis sinau subyek sing diwaca kanthi apik lan aja pindhah menyang topik sabanjure nganti sampeyan sinau kanthi apik.

Dhaptar ing ngisor iki disiapake kanggo wong-wong sing pengin sinau basa Jerman dhewe tanpa mlebu sekolah utawa kursus. Sekolah utawa kursus basa asing wis duwe program lan urutan kursus sing ditindakake. Disaranake supaya ing ngisor iki supaya para pamula sinau basa Jerman.

Pelajaran Jerman kanggo Wiwitan

  1. Pambuka basa Jerman
  2. Alfabet Jerman
  3. Dina Jerman
  4. German Aylar lan German Seasons
  5. German Artikeller
  6. Artikel Khusus ing Jerman
  7. Artikel ambigu Jerman
  8. Properti Tembung Jerman
  9. Pribadi Pribadi Jerman
  10. German Kelimeler
  11. Jerman Nomer
  12. Jam Tangan Jerman
  13. Jamak Jerman, Tembung Plural Jerman
  14. Wangun Jeneng Jerman
  15. Jeneng Jerman -i Hali Akkusativ
  16. Cara lan Cara Nggunakake Artikel Jerman
  17. Basa Jerman Ana Pitakon lan Cara Njawab
  18. Ayo Sinau Cara Nggawe Ukara Jerman
  19. Ukara Sederhana Jerman
  20. Tuladha Ukara Prima ing basa Jerman
  21. Klausa Pitakon Jerman
  22. Jerman Negative Conjectures
  23. Klausa Multiple Jerman
  24. Wektu Saiki Jerman - Prasens
  25. Konjugasi Kriyo Saiki Kuwat Jerman
  26. Persiyapan Ukara Saiki Sacara Jerman
  27. Kode Sampel Saiki Jerman
  28. German pronoun possessive
  29. Warna Jerman
  30. Adjektiva Jerman lan Adjektiva Jerman
  31. Adjektiva Jerman
  32. Jerman pendhudhukan
  33. Nomer Ordinal Jerman
  34. Ngenalake Dhewe ing basa Jerman
  35. Salam kenal Jerman
  36. German Words of Wisdom
  37. Pola Speech Jerman
  38. Kode Kencan Jerman
  39. Jerman Perfekt
  40. Plusquamperfekt Jerman
  41. Buah Jerman
  42. Sayuran Jerman
  43. Hobi Jerman

Kanca-kanca sing dikasihi, kita yakin manawa sampeyan miwiti sinau babagan piwulang basa Jerman miturut urutan sing wis diwenehake ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa teka ing wektu sing cendhak. Sawise sinau akeh topik, saiki sampeyan bisa ndeleng pelajaran liyane ing situs iki.

Contone, sampeyan bisa nerusake kategori piwulang Jerman tengah lan majeng, utawa yen sampeyan pengin maju ing babagan basa Jerman, sampeyan bisa miwiti saka kategori pola pidato Jerman sing digunakake ing saben dinten, sampeyan bisa ndeleng macem-macem conto dialog .

Yen sampeyan pengin, uga ana audio lan maca crita Jerman ing situs iki. Crita kasebut wis disuarakake khusus kanggo para pamula sinau basa Jerman. Kacepetan maca alon banget kanggo ngerti tembung lan kita yakin manawa kanca sing sinau basa Jerman ing level tartamtu bakal bisa ngerti akeh tembung. Ngrungokake jinis crita audio kasebut lan maca kanthi bebarengan nalika ngrungokake bisa migunani banget kanggo nambah basa Jerman.

Kajaba iku, ana macem-macem kategori ing situs iki kayata aplikasi sinau basa Jerman, tes Jerman, latihan, pelajaran audio Jerman, pelajaran video Jerman.

Amarga ana macem-macem pelajaran Jerman ing situs sing ora bisa didhaptar ing kene, sampeyan bisa terus sinau basa Jerman saka kategori apa wae sawise ngrampungake dhaptar ing ndhuwur.

 

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori