Pitakonan Saben Wikipedia Jerman

Pitakon sederhana ing urip saben dinane ing basa Jerman, obrolan umum ing pitakon sederhana ing Jerman, pitakon dhasar ing basa Jerman, pitakon sederhana ing obrolan Jerman. Pengunjung sing dikepengini, piwulang Jerman sing diarani frasa pitakon sederhana ing ngisor iki disusun saka kiriman para anggota sing wis ndhaptar ing forum almancax.

Sawetara kesalahan suntingan, lsp., Amarga dikompilasi saka postingan anggota. Bisa uga, kursus ing ngisor iki ora disiapake dening instruktur almancax, mula bisa uga ngemot sawetara kesalahan, sampeyan bisa ngunjungi forum almancax kanggo ngakses pelajaran sing disiapake dening instruktur almancax.

GERMAN SIMPLE SAMPLE:

apa iki? ana ist das?
Apa bener? das wahr?
sapa? wer ist da?
Piye kabare? wie geht es ihnen?
apa sing kedadeyan? ana iki?
apa iki? ana iki?
apa sampeyan pengin? iki wunshen sie?
apa sampeyan njaluk? kenapa?
ngendi aku bisa nemokake ... wo finde ich?
ngendi sampeyan arep? wohin gehen sie?
Sampeyan wis turu? sind sie wach?
Sapa iku? wer dran?
iku sampeyan? sind sie dran?
Würden Sie mir einen Gefallen tun? Apa sampeyan nemokake aku sih?
Apa wehnschen Sie? Apa sampeyan pengin?
Kann ich einmal telefonieren Apa aku bisa nelpon?
Kann ich faxen Bisa aku fax?
Wo kann ich Wasser finden Ing ngendi aku bisa nemokake banyu?
Apa ist dieses Zeichen Apa tandha iki?
Kann ich Ihnen helfen? Apa aku bisa mbantu?


Apa ana Internet Cafe finden? Ngendi aku nemokake warung internet?
Apa sampeyan arep ngirim email? Ngendi aku bisa ngirim layang e-mail?
Apa sampeyan arep takon sampeyan?
Kann ich ihren Stift nehmen Can i have your pen?
Können Sie ... zeigen? ... sampeyan bisa nuduhake kula?
Menapa malih babagan kados pundi saged kita tindak?
Apa ana apa?
Wie weit ist der Bahnhof Carane adoh stasiun?
Wo ist das Informationsbüro? Ngendi kantor konsultasi?
Apa ora ana Geschäfte geönetnet?
Wo ist die Bushaltestelle? Endi halte bus?
Wo ist die nächste Bank Endi bank paling cedhak?
Wo kann ich warten Ngendi aku bisa ngenteni?
Sapa sing bisa nyimpen mobilku?

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori