Mobile German Scrolls for Mobile Phones Game

Game seluler Jerman kanggo ponsel .. kanthi bedane almancax…

Pangguna weruh siji tembung lan nyenengake 2. Yen jawaban sing bener iku tembung ing sisih kiwa, pangguna bakal mencet tombol LEFT saka ponsel. Yen pilihan liyane bener, pangguna nunyuk tombol arah KIGHT. Poin sing ditampa kanthi jawaban sing bener.

Sampeyan bisa diinstal ing sembarang ponsel sing ndhukung aplikasi Java, iku gratis, ora bisa ngurangi kridit saka baris.

Layanan iki diwenehake dening almancax lan pangembang Jawa Murat İnan. Sampeyan bisa sinau tembung Jerman anyar sing bisa muter panjenengan sing dikarepake kanthi nggayuh game pendidikan Jerman ing ponsel sampeyan.
Jerman tembung Turki game banget arang banget lan migunani.

Saliyane nduwe support java telpon, sampeyan uga kudu nduweni kemampuan kanggo nambah game saka njaba.
Yen sampeyan ngundhuh file sing wis diundhuh saka arsip kasebut lan ngunggah menyang folder ponsel sampeyan, sampeyan bisa muter kanthi gampang.

Kita pengin sampeyan sukses minangka tim almancax.

Klik kene kanggo ngundhuh Program / Gambar

Cathetan: Program iki disebar kanthi gratis dening almancax. Kanthi ndownload program kasebut
Sampeyan bakal duwe panggunaan gratis lan tanpa wates. Amarga sampeyan nggunakake program kasebut, ora bakal ana kredit ing garis mudhun utawa nambah tagihan.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori