Kepiye cara ndhaptar visa mahasiswa Jerman?

Ing artikel iki, kita bakal menehi sawetara informasi babagan cara entuk visa mahasiswa Jerman kanggo sing pengin mlebu Jerman dadi mahasiswa. Mangkono, kudu dielingake manawa kajaba informasi sing ana ing artikel iki, informasi lan dokumen liyane bisa uga dijaluk, uga bukak kaca konsulat Jerman.

Preduli alasan lelungan, formulir aplikasi kudu diisi luwih dhisik kanggo visa perjalanan ing Jerman. Sampeyan kudu nggunakake pena ireng lan ngisi kabeh kosong nganggo huruf gedhe nalika ngisi formulir aplikasi. Formulir aplikasi visa Jerman sing disiapake dikirim menyang pusat aplikasi bebarengan karo wong lelungan lan dokumen liyane sing bakal dijaluk miturut alesan.

Visa sing dibutuhake kanggo Jerman minangka salah sawijining visa sing dibutuhake kanggo negara-negara Schengen, lan amarga aplikasi sidik jari sing diterbitake ing taun 2014, masarakat uga kudu lunga nalika ndhaptar. Amarga kita pengin menehi informasi babagan rincian aplikasi visa sing pengin ditampa siswa ing artikel iki, kita bakal menehi sampeyan apa sing kudu sampeyan ngerti kanthi judhul Aplikasi Visa Siswa kanggo Jerman.

Jerman Kunjungi Dokumen Visa kanggo Siswa

Dokumen sing dibutuhake kanggo sing pengin menyang Jerman nganggo visa visa kalebu paspor, formulir aplikasi lan pernyataan akun bank. Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake informasi rinci kanggo saben judhul.

Paspor

  • Validitas paspor kudu dilanjut paling ora 3 wulan sawise visa ditampa.
  • Sampeyan ora bakal lali yen paspor sing sampeyan duwe ora kudu ngluwihi 10 taun lan paling ora 2 kaca kudu kosong.
  • Yen sampeyan arep ndhaptar paspor anyar, sampeyan kudu nggawa paspor lawas. Kajaba iku, kanggo aplikasi visa mahasiswa ing Jerman, dibutuhake kaca gambar paspor lan fotokopi visa sing wis ditampa sajrone 3 taun kepungkur.

Formulir Aplikasi

  • Formulir sing dijaluk kudu diisi kanthi mbayar rincian babagan kasebut ing ndhuwur.
  • Manungsa waé dibayar kanggo alamat lan informasi kontak sing bener.
  • Yen siswa sing ndhaptar visa ana ing umur 18 taun, wong tuwane kudu ngisi lan mlebu formulir kasebut bebarengan.
  • Bebarengan karo formulir aplikasi, foto biometrik 2 35 × 45 mm dijaluk.

Pratelan akun bank

  • Pelamar kudu duwe informasi akun bank atas jenenge lan kudu ana dhuwit ing akun kasebut.
  • Sertifikat siswa kanthi tandha tangan basah dibutuhake ing sekolah.
  • Kanggo saben wong ing umur 18 taun, njaluk jeneng idin saka ibu lan bapak nalika aplikasi kasebut.
  • Maneh, kanggo sing umur 18 taun, dokumen sing ditemtokake miturut klompok pendhudhuke wong tuwa dijaluk, amarga biaya kasebut bakal ditanggung karo wong tuwa.
  • Sampel teken wong tuwa dijupuk.
  • Wong sing bakal nampa visa kudu nyedhiyani salinan kertu identitas, salinan akte kelairan, asuransi kesehatan lelungan.
  • Yen sampeyan pengin nginep ing hotel, informasi reservasi dibutuhake, yen sampeyan tinggal karo sedulur, surat undhangan dibutuhake.
LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori