Kasunyatan menarik babagan Jerman

Jerman minangka negara sing kudu dikenal kanthi sejarah sing dawa lan peluang pendhidhikan kualitas sing diwenehake. Iki uga minangka salah sawijining negara sing paling imigran ing Eropa, amarga siswa bisa gampang nampa pendhidhikan lan menehi siswa kahanan urip sing cocog finansial lan moral.

Kanthi artikel kanthi judhul Informasi Menarik Babagan Jerman, kita pengin ngomong babagan Jerman kanthi macem-macem aspek sing ora dingerteni dening akeh wong, tinimbang nggawe perkenalan umum babagan Jerman.

Jerman minangka Land of Thinkers, Poets and Artists

Kita wis negesake manawa Jerman duwe sejarah sing dawa. Negara kasebut, sing dadi tuan rumah akeh ilmuwan, filsuf, pujangga lan seniman wiwit biyen nganti saiki, duwe teater kutha, museum, perpustakaan, bangunan orkestra lan galeri seni sing penting banget internasional. Seniman terkenal kayata Beethoven, Wagner, Bach, lan Brahms duwe peran kanggo ningkatake musik klasik ing negara kasebut. Akeh pemikir kayata Karl Marx, Nietzsche lan Hegel sing nggawa urip ing negara kasebut kanthi gerakan filosofis.

Minangka negara sing dianakake festival rakyat paling gedhe ing donya

Festival Oktoberfest, festival paling gedhe ing saindenging jagad, dianakake sacara rutin saben taun ing kutha Munich. Festival kasebut, sing terus tanpa alangan wiwit taun 1810, diwiwiti ing minggu pungkasan September lan rampung ing minggu pisanan Oktober.

Negara sing Katedral Paling Jagad

Kanthi arsitektur geometris, Jerman dadi akeh turis saben taun. Salah sawijining papan sing sering dikunjungi para turis yaiku Katedral Cologne, katedral paling dhuwur ing saindenging jagad, kanthi dawane 161 meter lan 768 langkah.

Negara sing akeh Hadiah Nobel

Jerman entuk total 102 Hadiah Nobel ing bidang literatur, fisika, kimia lan perdamaian. Iki nuduhake kepiye kualitas lan seneng ilmu alam lan seni sing ana ing negara kasebut. Kasunyatan manawa 45 ilmuwan sing dianugerahi Hadiah Nobel ing negara kasebut dilatih minangka conto sing paling apik.

Para kanca, aku pengin ngandhani babagan sawetara konten ing situs iki, kajaba subjek sing wis diwaca, uga ana topik kaya ing ngisor iki ing situs iki, lan iki minangka topik sing kudu dingerteni para siswa Jerman.

acıbadem escort
aksaray escort
anadolu yakası escort

Kanca-kanca sing dikasihi, matur nuwun amarga minat sampeyan ing situs iki, muga-muga sukses bisa sinau ing basa Jerman.

Yen ana topik sing pengin sampeyan deleng ing situs iki, sampeyan bisa nglaporake marang kita kanthi nulis ing wilayah forum.

Kajaba iku, sampeyan bisa nulis pitakon, pendapat, saran lan macem-macem kritik babagan cara mulang basa Jerman, pelajaran Jerman lan situs kita ing wilayah forum.

 

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori