Buku Kursus Jerman Tambahan Kelas 9

Buku sinau basa Jerman, sing disiapake kanthi wujud e-book, sing bisa digunakake minangka buku kursus Jerman tambahan kanggo kelas 9, ora ana. Kita nyedhiyakake buku sinau basa Jerman iki, sing disiapake nggunakake kuliah populer lan disenengi ing situs iki, kanggo digunakake.

Buku sinau basa Jerman, sing diterbitake kanthi jeneng Wir lernen Deutsch (WLD), didol ing Pasar Google Play.

Buku kita minangka buku tambahan Jerman kanggo siswa kelas 9 lan wis siyap nggunakake ceramah Turki sing rinci lan dingerteni.

Iki uga minangka sumber sing migunani banget kanggo siswa kelas 10 lan 11 lan uga siswa kelas 12 kanthi latar belakang Jerman sing kurang apik.

Kajaba iku, iki uga minangka sumber sing apik banget kanggo sing ora melu sekolah, ora melu kursus Jerman lan pengin sinau basa Jerman dhewe.

Ing buku sing jenenge Wir lernen Deutsch (WLD) sing wis disiapake, pelajaran Jerman diwiwiti saka awal, dadi sumber sing migunani banget kanggo sing ora ngerti basa Jerman lan sing anyar sinau basa Jerman.

Sampeyan bisa mriksa buku kanthi gratis sadurunge dituku.

KLIK ING KENE KANGGO MBONTON UTAWA Tuku KURSUS GERMAN KURSUS

APA ISI ING BUKU KURSUS GERMAN?

Buku kita, sing dadi buku teks kanggo siswa sekolah menengah lan buku sinau basa Jerman kanggo sing pengin sinau basa Jerman dhewe, kalebu topik ing ngisor iki:

BUKU KURSUS GERMAN BAGIAN 1

Abjad Jerman

Artikel khusus Jerman

Artikel sing ora ditemtokake ing basa Jerman

Persiyapan ukara sederhana ing basa Jerman

Kata jamak Jerman

Ukara jamak Jerman

Ukara sakcara Jerman

Pitakonan Jerman

Ukara negatif ing Jerman

BUKU KURSUS GERMAN BAGIAN 2:

Jerman adjektiva

Ukara kata

Nomer Jerman

Jam Jerman

Jerman dina

Bulan Jerman

Musim Jerman

Pernikahan pribadi Jerman

German pronoun possessive

Ngenalake kulawarga Jerman

Profesi Jerman

Hobi ing Jerman

Wektu Jerman amba

Versi jeneng Jerman (Akkusativ)

Bentuk jeneng Jerman (Dativ)

Tensa ing basa Jerman: saiki ing basa Jerman

Duwe Jerman (kata kerja haben)

Omah Jerman

Barang-barang rumah tangga Jerman

Ayo introduce omah Jerman kita

Sandhangan lan klambi Jerman

Ukara blanja Jerman

 

BUKU KURSUS GERMAN BAGIAN 3:

Persiapan Ujian Family Reuni A1

Pambuka lan pangenalan ukara ing basa Jerman

Salam saka Jerman lan kalimat-kalimat nolak

Pitakon dhasar lan jawaban ing Jerman

Pangiriman lan panjaluk ing basa Jerman

Tèks lan latihan pemahaman maca Jerman

Latihan nulis serat Jerman

Sampeyan bisa mriksa buku kanthi gratis sadurunge dituku.

KLIK ING KENE KANGGO MBONTON UTAWA Tuku KURSUS GERMAN KURSUS

Sawetara Komentar babagan Buku Kita

 

Komentar babagan Buku Sinau Jerman kita

Komentar babagan Buku Sinau Jerman kita

Review dijupuk saka Google Play Market.

BUKU PEMBELAJARAN KAMI GERMAN ISPUNTUR KOMUNITAS UNTUK SEMUA FONES MOBILE SMART, TABLET lan KOMPUTER

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori