Apa wulan Juli

Juli apa wulan Jerman?

Apa sampeyan ngerti apa tegese tembung Juli?

Juli apa taun iki?

Tembung Jerman kanggo Juli tegese wulan Juli. Jul tegese Juli yaiku wulan kaping 7 taun iki.

JULI

JULI

Ing situs web kita, ana pirang-pirang wulan lan musim ing basa Jerman lan conto ukara. Kita wis ngerti wulan Juli, yen sampeyan kepengin sinau kabeh wulan Jerman lan musim Jerman. Klik kanggo informasi luwih lengkap: Wulan lan musim Jerman ing basa Jerman

Sampeyan bisa sinau basa Jerman kanthi nggunakake ribuan pelajaran basa Jerman ing situs iki.

Matur nuwun kanggo kapentingan.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori