Kamus Turki-Inggris-Prancis-Jerman - Lodos Lugat

Papat basa (Turki-Inggris-Prancis-Jerman) 65 yaiku program kamus gratis sing komprehensif, antarmuka apik karo ribuan tembung.

Bukak arsip .zip lan mbukak file SETUP.EXE (klik kaping pindho kanggo mbukak program kamus kanggo nginstal komputer sampeyan).
Tindakake instruksi instalasi kanthi tombol sabanjure lan ya lan pungkasane pencet tombol Finish kanggo ngrampungake instalasi. Sampeyan saiki bisa nggunakake program kamus Lugat 2000.

Fitur Utama

Panggunaan ora mbutuhake CD.
Tembung iki nemokake tembung sing digoleki kanthi cepet.
Keliman kanthi otomatis mangerteni ing ngendi dheweke.
Iku menehi papat dildos.
Menehi wong sing sinonim.
Tembung anyar bisa ditambahake.
Annotations bisa ditambahake kanggo saben tembung.
Klik siji teka lan dadi.
Siap nggunakake ing sembarang wektu.
Memori tembung kasebut.
Padha nguji apa sing diapresiasi.
Iku praktis banget kanggo nggunakake.

Tim AlMancax pengin sukses.

Klik kene kanggo ngundhuh Program / Gambar

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori