Konjugasi Kriyo Gehen

Kanggo kanca sing nggoleki konjugasi tembung kriya gehen Jerman, kita wis nyiyapake tabel konjugasi kriya ing ngisor iki. Tabel kasebut ngemot konjugasi individu saka tembung kriya gehen. Muga-muga sampeyan bisa sukses.

Präsens konjugasi kriya gehen

Aku gehe
du gehst
er / sie / es njih
w gehen
exp njih
padha gehen

Konjugasi Präteritum saka tembung kriya gehen

Aku jahe
du gingst
er / sie / es jahe
w gingen
exp gingt
padha gingen

Konflikasi perfekt saka tembung kriya gehen

Aku iki gegang ing
du bist gegang ing
er / sie / es punika gegang ing
w sing gegang ing
exp seidema gegang ing
padha sing gegang ing

Plusquamperfekt konjugasi tembung kriya gehen

Aku perang gegang ing
du wart gegang ing
er / sie / es perang gegang ing
w Waren gegang ing
exp wart gegang ing
padha Waren gegang ing

Futur I konjugasi tembung kriya gehen

Aku werde gehen
du rasa seneng gehen
er / sie / es wird gehen
w werden gehen
exp werdet gehen
padha werden gehen

Konjugasi Futur II tembung kriya gehen

Aku werde gegang ing kang
du rasa seneng gegang ing kang
er / sie / es wird gegang ing kang
w werden gegang ing kang
exp werdet gegang ing kang
padha werden gegang ing kang
LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori