Pengantar Keluarga Jerman

Ngenalake kulawarga Jerman, ngenalake kulawarga Jerman, ukara ngenalake kulawarga Jerman, ngenalake kulawarga Jerman, ngenalake kulawarga kita ing basa Jerman

pengunjung Dear kita anggota sing ndhaftar kanggo forum iki nyawiji saka nuduhake almancax dumunung ing ngisor iki mesthi Jerman, sawetara huruf kasalahan suntingan sing nyawiji saka anggota saka Enggo bareng lan ing. uga, iku wis disiapake dening ing ngisor iki mesthi instruktur almancax, supaya bisa ngemot sawetara kewan omo kanggo nggayuh siswa disiapake dening guru almancax almancax bukaken forum.

Ngenalaken Vorstellung
Apa sampeyan kudu machen? Das ist… Apa aku bisa ngenalake sampeyan?

Iki ...

Frau XX.
Herr XX Bey
Mein Mann. Bojoku / bojo.
Meine Frau. Bojoku / karim
mein Sohn. anakku.
meine tochter. Girl.
Sadulur (Sadulur).
Meine Schwester adhine.
meine mutter / mein vater. Romo / Ibu
mein opa. mbah kakung / mbah kakungipun
Meine Oma. nenekku
Mein (e) Freund (ing) pacarku.
mein Kollege. my colleague.
Wie geht es Ihnen / dir How are you / How are you
Wie geht's How do you / What's up
Danke, gehts gut. Und Ihnen / dir Thank you. Carane sampeyan / Carane sampeyan

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori