Dialog telpon Jerman

Percakapan telepon Jerman, percakapan telepon Jerman, telpon telpon Jerman, kantor pos Jerman, dialog kantor pos Jerman, dhiskusi Jerman sekretaris

pengunjung Dear kita anggota sing ndhaftar kanggo forum iki nyawiji saka nuduhake almancax dumunung ing ngisor iki mesthi Jerman, sawetara huruf kasalahan suntingan sing nyawiji saka anggota saka Enggo bareng lan ing. uga, iku wis disiapake dening ing ngisor iki mesthi instruktur almancax, supaya bisa ngemot sawetara kewan omo kanggo nggayuh siswa disiapake dening guru almancax almancax bukaken forum.

telpon

Dürfte ich wohl Ihr Phone benutzen?
Bisa nganggo telpon sampeyan?

Apa sampeyan arep nelpon telpon?
Endi klub telpon paling cedhak?

Apa sampeyan nemokake yen sampeyan pengin telpon / seluler telpon?
Mangga menehi kula kertu Coin / telpon

Apa sampeyan nampa email ...?
Kowe ... duwe pandhuan telfon?

Ich möchte ein R-Gespräch anmelden.
Aku pengin print ing wicara mbayar.

Können Sie mich bitte mit - verbinden?
Sampeyan bakal nyambungake menyang -i / -i?

Es meldet sich niemand.
Ora ana sing metu

Bleiben Sie bitte am Apparat,
Mangga aja nutup telpon

Hier spricht .. Here ... (speaking)

Apik, apa aku iki?
Hello, sing aku ngomong?

Kann ich bitte Herrn / Frau ... sprechen?
- Bisa ngomong karo sadulurku?

Am Apparat
sandi

Kula nyuwun pangapunten
Aku ngubungake

Tut mir Leid, er / sie ist nicht da.
Sayange, ora kene / ing ngarep.

Kann er / sie Sie zurückrufen?
Dheweke bisa nelpon sampeyan?

Ja, meine Nummer ist ...
Ya, nomerku ...

Möchten Sie eine Nachricht hinterlassen?
Punapa panjenengan kersa nilaraken pesen?

Würden Sie ihm / ihr bitte sagen, ich hätte angerufen?
Sampeyan bakal ngomong dheweke nimbali dheweke

Aku ora ngerti apa ora
Banjur nelpon maneh

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori