Salam kenal Jerman

Salam Jerman, dating Jerman, salam Jerman, skrip gendakan Jerman.

Siswa sing duwe basa umum umume disambut lan ketemu ing basa Jerman kaya ing ngisor iki.
Mesthi wae, kita bisa nggawe variasi luwih akeh babagan nulis ucapan sing paling akeh digunakake lan njlentrehake pola ukum ing urip saben dina, nanging kayata kita nulis sing paling umum lan panggunaan mudhun.
Saiki ayo menehi sawetara conto salam lan kenalan ing Jerman:

Hello (selam): hallo (halo :)
Hello (salam): Servus! (Service)
Good morning: Guten Morgen (gu: tın morgan)
Good day (consult): Guten Tag (gu: tin ta: g)
Good evening: Guten Abend (gu: tin abint)
Good night: Gute Nacht (gu: ti naht)
Servus: Good morning, Hello, Good evening (iki teges umum)
Grüezi: Good morning, Hello, Good Evenings (iki teges umum)
Carane sampeyan? : Wie geht es ihnen? (vi: ge: t es stitch)
Aku apik, matur nuwun: Es geht mir gut, danke (es ge: t mirgu: t, danki)
Apa jenengmu? : Wie heissen Sie? (vi: hayzin zi :)
Jenengku yaiku Muharrem: ich heisse Muharrem (ih hayzı Muharrem)


Sapa sampeyan? : Wer bist du? (wer bist du)
Aku Muharram: ich bin Muharram (ih bin Muharram)
Aku Muslim: ich bin muslim (ih bin müslimiş)
Nama saya Muharrem: Mein Nama ist Muharrem (mayn na: mı ist Muharrem)
Aku Turk: ich bin ein Türke (ih bin ayn türkü)
Aku dhokter: ich bin Arzt (ih bin artst)
Aku ...... Aku: ich bin ....... jahre alt (ih bin ...... ya: re alt)
Mangga: Bitte (biti)
Oke: Gut (gu: t)
Nyuwun pangapunten: Entschuldigung (entşuldigung)
Oke: Oke (oke)
Ayu! : schön (chore: n)

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori