KPDS 2006 Pitakonan lan Jawaban Jerman Mei lan November

KPDS German 2006 kalebu Pertanyaan lan Jawaban Ujian ing Mei lan Nopember.

File kasebut ing format PDF.
Iki dijupuk saka situs web Osym.

KPDS Jerman ora metu saka pitakonan 2006 May
KPDS Jerman metu saka pitakonan November 2006

Kpds pitakonan lan jawaban Jerman ana ing folder sing padha, sampeyan bisa kanthi gampang mangerteni file kasebut yaiku file pitakonan, file sing dijawab.

File sing kalebu ing sasi iki gampang dimangerteni saka jeneng berkas.

Sampeyan bisa njaluk dhukungan sing perlu kanggo KPDS Jerman lan ujian liyane saka pelatih kita ing forum AlMancax.
German Reuni kulawarga ing ujian forum kita, Kpds, Udsen, Yds, A1, A2, B1, sampeyan bisa tekan ing kursus perlu nyiyapake kanggo ujian kaya B2.

File format .pdf, sampeyan bisa bukak link iki kanggo ngundhuh Adobe Acrobat Reader kasedhiya ing program gerekmektedir.adob komputer disebut Acrobat Reader kanggo mbukak lan maca file PDF karo ekstensi:

http://get.adobe.com/reader/

almanx pengin sukses ing ujian Jerman…

MAY BEAR 2006 KPDS GERMAN

Klik kene kanggo ngundhuh program kasebut

NOVEMBER 2006 KPDS GERMAN

Klik kene kanggo ngundhuh program kasebut

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori