Unit ukuran Jerman lan unit bobot Jerman

Kita butuh unit pangukuran lan bobot saben wektu urip. Ngerti apa unit kasebut ing basa kita dhewe lan apa sing ditindakake bakal mbantu kita sinau sing padha karo basa Jerman. Kanthi subyek sing bakal dibahas ing wulangan iki Alat Ukur lan Bobot Jerman lan ing pungkasan piwulang sampeyan bakal sinau cara nggunakake unit kasebut nalika ngomong utawa nulis nganggo basa Jerman.

Alat Ukur lan Bobot Jerman

Alat Ukur lan Bobot Jerman Nalika kita mikir bakal narik kawigaten sampeyan nalika mriksa tabel, kita pengin negesake manawa umume basa Jerman lan Turki padha padha karo segi ejaan lan lafal. Detil iki umume bener kanggo unit pangukuran bobot, nanging kudu dielingi manawa ana seng. Amarga basa kita lan akeh basa liyane bisa nggunakake tembung saka siji liyane, kamiripan kasebut cukup wajar. Kita mikir manawa bakal luwih gampang ngelingi amarga padha-padha.

Ngiringan Ankara

Alat Ukur lan Bobot Jerman Kita bakal nggawe tabel kanthi nimbang unit ukuran lan bobot minangka judhul sing kapisah supaya sampeyan bisa ngelingi ekspresi kanthi luwih gampang nalika ngolah subjek.

Alat Ukur Ukur Kanggo Jangka, Wilayah lan Jarak

1 Meter 1 Meter (m)
1 Sentimeter 1 Zentimeter (cm)
1 Milimeter 1 Milimeter (mm)
1 Decimeter 1 Dezimeter (dm)
1 Kilometer 1 Kilometer (km)
1 meter persegi 1 Quadratmeter
1 Kilomèter persegi 1 Quadratkilometer
1 decare / hektar 1 hektar
1 Sikil 1 Fuß
1 Mil 1 Meile
1 Inci 1 Zool

Satuan Pengukuran Jerman sing Nuduhake Bobot lan Bagian

1 kilogram 1 Kilogram (kg)
1/2 Kilo / Setengah Kilo 1 Pfund (Ib)
1 gram 1 gram
1 miligram 1 Miligram (mg)
50 kilogram 1 Zentner (ztr.)
1 Ton 1 Ton (t)
1 Liter 1 liter (L)
1 Centiliter 1 Zentiliter (cl)
1 Milliliter 1 Mililiter (ml)
1 Galon (4,5 liter) 1 Gallone (gal)
1 Meter kubik 1 Kubikmeter (m3)
1 Piece 1 piece
1 Piece / Piece 1 piece
1 paket 1 Packung
1 kothak 1 Dosis
1 Karung 1 Karung
1 bagean 1 bagean
1 Piala 1 Dadi
1 gelas gelas 1 Glas
1 Pasangan 1 pasang
1 Welasan 1 Kuwasa

Para kanca, aku pengin ngandhani babagan sawetara konten ing situs iki, kajaba subjek sing wis diwaca, uga ana topik kaya ing ngisor iki ing situs iki, lan iki minangka topik sing kudu dingerteni para siswa Jerman.

Matur suwun amarga minat sampeyan ing situs iki, muga-muga sukses bisa sinau ing basa Jerman.

Yen ana topik sing pengin dideleng ing situs iki, sampeyan bisa nglaporake karo sampeyan kanthi nulis menyang forum.

Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa nulis pitakon, pendapat, saran lan macem-macem kritik babagan metode pengajaran Jerman, pelajaran Jerman lan situs web.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori