Wulan apa Dezember

Apa wulan Dezember ing basa Jerman?

Apa sampeyan ngerti apa tegese tembung Dezember?

Apa wulan ing taun iki Dezember?

Tembung Jerman Dezember tegese Desember. Dezember, Desember, minangka wulan kaping 12 taun iki.

DEZEMBER

Desember

Ing situs web kita, ana pirang-pirang wulan lan musim ing basa Jerman lan conto ukara. Kita sinau wulan Dezember, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa sinau kabeh wulan Jerman lan musim Jerman. Klik kanggo informasi luwih lengkap: Wulan lan musim Jerman ing basa Jerman

Sampeyan bisa sinau basa Jerman kanthi nggunakake ribuan pelajaran basa Jerman ing situs iki.

Matur nuwun kanggo kapentingan.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori