Perabot Kantor Jerman

Ing wulangan iki kanthi judhul mebel kantor Jerman, ing ngendi kita bakal mriksa prabot kantor Jerman, kita bakal mulang prabot lan prabot kantor Jerman sing paling akeh digunakake. Subyek iki adhedhasar hafalan lan cukup kanggo sinau tembung sing paling asring digunakake dhisik.

Perabot Kantor Jerman

Perabot Kantor Jerman Sanajan umume umume dadi masalah karo bisnis Jerman, masalah iki penting banget amarga ana peralatan lan bahan sing digunakake ing pirang-pirang bidang ing njaba lapangan kerja. Nalika mulang piwulang, kita bakal menehi dhaptar peralatan sing digunakake ing kantor, dhaptar barang sing digunakake ing kantor lan dhaptar prabot kantor ing tabel sing beda.

Coba ngapalake saben tembung ing tabel sing diwenehake kanthi artikel lan makna sing padha. Priksa manawa nggunakake tembung sing mentas sinau ing ukara sajrone latihan hafal tembung sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggawe hafalan dadi luwih gampang lan gampang dilalekake.

Piranti Kantor Padha karo Jerman
komputer der Komputer
tampilan der Bildschirm
Juru bicara der Lautsprecher
disk der Datenträger
telpon das Telpon
Mesin Nyalin Mesin Fotokopi
Mesin fax kanggo Faxgerät
Printer der Drucker
Cartridge mati Patrone
Proyektor der Proyektor
Kalkulator der Taschenrechner

 

Barang sing Digunakake ing Kantor Padha karo Jerman
Seniman der Radiergummi
Gunting mati schere
Ngasah luwih cetha der Anspitzer
Klip kertas mati Büroklammer
Pad Stift Writing der Schreibblock
Panguwasa das Lineal
Amplop der Briefumschlag
perangko mati Briefmarke
Lim der Kleber
Pena der Kugelschreiber
Pena der Füllfederhalter
pen der Stift
Panandha der Fluoreszierender Stift
Pensil der Bleistift
Paper das blatt-papier
Cathetan blok der Blokir
Pesenan das Buch
buku das Notizheft
berkas mati Mappe
Geser mati Dias
Band das klebeband
Pokok mati Hefter
Pengikat mati Heftzwecke
tanggalan der Kalender

 

Perabot Kantor Jerman Padha karo Jerman
masa der Tisch
Kranjang limbah der Papierkorb
dhingklik der Stuhl
flag mati Flagge
Lampu mati Lampe
cahya das Licht

Para kanca, aku pengin ngandhani babagan sawetara konten ing situs iki, kajaba subjek sing wis diwaca, uga ana topik kaya ing ngisor iki ing situs iki, lan iki minangka topik sing kudu dingerteni para siswa Jerman.

Kanca-kanca sing dikasihi, matur nuwun amarga minat sampeyan ing situs iki, muga-muga sukses bisa sinau ing basa Jerman.

Yen ana topik sing pengin sampeyan deleng ing situs iki, sampeyan bisa nglaporake marang kita kanthi nulis ing wilayah forum.

Kajaba iku, sampeyan bisa nulis pitakon, pendapat, saran lan macem-macem kritik babagan cara mulang basa Jerman, pelajaran Jerman lan situs kita ing wilayah forum.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori