Jerman Negative Conjectures

Ing wulangan iki, kita bakal ndeleng ukara negatif Jerman. Dadi umpamane "das ist ein Kind"iki bocahnegatif "Iki ora bocah" kita bakal pitutur marang kowe carane njaluk jinis sentences.

Mesthi wae, sampeyan kudu ngerti cara nggawe ukara sing positif kanggo ngerteni masalah iki. Ing wulangan sadurunge, kita nerangake carane nggawe ukara positif ing basa Jerman.

Sampeyan uga kudu ngerti topik artikel Jerman. Ing piwulang pisanan, kita ngobrol babagan artikel Jerman. Nanging yen wong-wong sing angel ngelingi masalah artikel lan artikel sing durung ditemtokake negatif sadurunge miwiti subyek iki, dheweke ora bakal kesulitan ing kene. Amarga kita bakal nggunakake informasi sing diwenehake ing bagean kasebut ing kene.


Pamaca sing wis sinau pelajaran sadurunge ngerti yen negatif artikel ein / eine yaiku artikel kein lan keine, lan nambah "ora" tegese ukara kasebut. Yaiku, ing ukara negatif, tinimbang ein eine, artikel "kein / keine", sing negatife, bakal digunakake.

Conto:

Sing a Kind (iki bocah)

Sing kein Kind (iki ora anak)

Sing eine kucing (iki kucing)

Sing ora kucing (iki ora kucing)

Sing a Radio (iki radio)

Sing kein Radio (iki ora radio)

Kita uga bisa nggawe ukara negatif nggunakake macem-macem obyek. Nanging ing kene kita bakal nggatekake maneh. Sepisan, ilmu lawas bakal nuntun kita.
Bakal nuduhake. Sampeyan ngerti, jeneng jamak tansah nggunakake mati.
Mulane, yapmak keine cak bakal digunakake kanggo nggawe jeneng kasebut negatif.


Supaya kita nyatakake yen obyek jamak nggunakake isyarat minangka negatif,
"Keine" digunakake, kein ora digunakake.

Das sind Kinder (iki bocah)

Das sind keine Kinder (iki ora anak)

Das sind Hauser (iki omah)

Das sind keine Hauser (iki ora omah)

Das sind Katzen (iki sapi)

Das sind keine Katzen (iki ora kucing)

Sampeyan bisa nglakoni kanthi ngganti sampel.
Sampeyan bisa nulis pitakonan lan panemu babagan pawulangan Basa Jerman ing forum AlMaxX utawa ing bagean komentar ing ngisor iki. Kabeh pitakonan sampeyan bakal dijawab dening instruktur AlMancax.
Apik ..


RİSALE-İ NUR'AN VECİZELER
Ibukutha urip ora adoh. Ana akeh perkara sing sampeyan perlu.

Kawicaksanan lan kasunyatan manawa wong wis dikirim menyang donya iki; Iku kanggo ngenali Hâlik-ā Kâinat lan pracaya lan nyembah marang Panjenengané.

Apa sing paling ngormati yaiku yen sampeyan ora lali karo akhirat kanggo donya, lan sampeyan ora kurban ing akhirat kanggo donya.

Pakaryan paling penting sing Hla-i Rahman kepengin saka panyembahané yaiku matur nuwun.

Ing tumindak sampeyan, Rizâ-y kudu dadi Ilahi. Manawa iku pancen apik, mula jagad iki ora ana gunane.

Dunia iki penggemar. Kasus paling gedhe yaiku kanggo menang donya nyata. Yen wong ora kuwat, kasus kasebut ilang.

Ing kamulyan sing kejam, dheweke tetep ana ing negara penindasan lan pindhah saka kene. Dadi kiamat pengadilan ditinggalake.

Sultan-ı alam semesta yaiku salah sawijining kunci, kabeh ana ing jejere, kabeh liyane ana ing tangane.

KEPANGIN ENERGI SIMPLE? CLICK TO LEARN
Apa sing paling penting? CLICK TO LEARN
BAGAIMANA PESANTREN KELAS DI LITHIUM KABEH LANJUTAN? CLICK TO LEARN
Minangka diterangake ing Pandhuan Pemuda, para pemuda bakal tanpa ragu. Ing mangsa panas lan mangsa, lan ing wayah wengi transisi lan wengi, bocah-bocah nom-noman bakal ganti nganti malah tuwa lan pati. Menawa kabeh nikmat lan pemuda sakojur dikonsumsi ing murni karo kesucian sumpah, kabeh fermans semune bakal menehi kabar apik yen bakal duwe pemuda langgeng.

Yen sefahet Consumables Senajan, carane iku sing kanggo menit amarga ngamok ing crita, yuta menit sing dijupuk penjara; banget, pemuda ing homo-i Apartemen sah kesenengan lan roso, akhirat liyane saka mes'uliyet lan saka Makam Getun saka paukuman lan saka wayah tengange lan saka dosa lan mücâzât jagad, kang Sane sing luwih ngilangke saka roso roso padha nanggung saben bleger enom.
.
.
.
Yen arah apartemen menyang muda banget nengsemake lan ayu berkah-aku bakal menehi charity gaib lan manis lan kuwat liya-i minangka akherat banget padhang lan langgeng muda minangka asil, karo Ayat banget unambiguous ing Qur'an tartamtu kabeh buku swarga lan katetepan padha menehi kabar lan kabar apik. Yen iki sing bener. Lan saiki, hukum iku papan suci. Lan amarga haram iku jam rasa, kadang setahun lan 10 taun penjara bakal dijupuk. Mesthine, minangka berkah kanggo berkah anak muda, perlu lan perlu kanggo nambani berkah manis kasebut ing tresno lan arah.

Tim almancax kepengin sukses ...

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori