Buah Jerman

Para kanca, sinau basa Jerman, ing pelajaran iki, kita bakal ngomong babagan buah ing basa Jerman. Kita bakal sinau babagan singular woh-wohan Jerman lan plural kanggo woh-wohan Jerman. Kaping pisanan, kita bakal sinau basa Jerman babagan woh-wohan sing paling umum. Nalika sinau babagan Woh-wohan Jerman, kita bakal sinau bareng karo tulisane. Kajaba iku, kita wis nyiyapake visual babagan woh-wohan sing apik ing basa Jerman. Jerman saka berkah sing apik lan woh-wohan sing warna-warni sing diwenehake Pangeran kita kanthi tunggal lan jamak kita bakal sinau.

Mengko, sawise ngerti babagan woh-wohan nalika pindhah menyang sisih ngisor kaca, kita bakal nggawe ukara basa Jerman babagan woh-wohan kasebut. Kita bakal menehi informasi babagan woh-wohan ing basa Jerman. Contone "Lemon kuning, ngemot akeh vitamin C, bunder lan sehatKita bakal nggawe ukara informatif Jerman babagan woh-wohan kayata ". Banjur "aku seneng apel","Aku ora seneng lemonKita bakal menehi conto ukara sing nggambarake woh-wohan sing disenengi lan ora disenengi.

Topik woh-wohan Jerman biasane diwulangake ing kelas 9 utawa 10. Kursus iki kanggo siswa sing sinau basa Jerman dhewe, siswa kelas 9 lan siswa kelas 10.

Saiki woh-wohan Jerman nganggo artikel uga tunggal lan majemuk Ayo sinau buah Jerman siji-siji.

Woh-wohan Jerman Singular lan Plural Digambarake

Woh Apel Jerman

DER APFEL - APPLE

 


porno

Woh Pir Jerman

DIE BIRNE - PEAR

 


Woh Oranye Jerman

ORANGE MATI - ORANGE



 

Woh Mandarin Jerman

DIE MANDARINE - MANDARINE

 


Woh jeruk Jerman

MATI GRAPEFRUIT - GRAPEFRUIT

 


Woh Quince Jerman

MATI MATI - AYVA

 


Woh Pisang Jerman

DIE BANANE - BANANA


 

Woh Woh Jerman

TRAUBE DIE - GRAPE


 

Woh Persik Jerman

DER PFIRSICH - PEACH



 

Woh Lemon Jerman

MATI ZITRONE - LEMON


 

Woh Kiwi Jerman

DIE KIWI - KIVI


 

Woh Cherry Jerman

DIE KIRSCHE - CHERRY


 

Woh Apricot Jerman

MATI APRIKOSI - APRIKOT



 

Woh Melon Jerman

DIE MELONE - MELON


 

Woh Semangka Jerman

DIE WASSERMELONE - WATERMELON


 

Woh Ara Jerman

MATI MATI - GAMBAR


 

Woh Plum Jerman

DIE PFLAUME - PLUM


 

Woh Stroberi Jerman

MATI ERDBEERE - STRAWBERRY


 

Woh Blackberry Jerman

MATI BROMBEERE - BLACKBERRY



 

Woh Kelapa Jerman

MATI KOKOSNUS - COCONUT


 

Woh Nanas Jerman

DIE ANANAS - ANANAS


WOH GERMAN ING Tabel

Para kanca, aku wis nyiyapake tabel cilik ing ngisor iki supaya sampeyan bisa ndeleng buah lan Jerman uga Turki. Sampeyan bisa ndeleng woh-wohan Jerman bebarengan ing dhaptar ing ngisor iki. Amarga wis menehi woh-wohan lan jamur Jerman ing gambar ing ndhuwur, mula ora nulis ulang pirang-pirang woh-wohan Jerman ing tabel ing ngisor iki.

BUAH JERMAN

der Apfel apples
mati Birne pears
mati Oranye orange
mati jeruk bali jeruk bali
der Pfirsich peaches
mati Aprikose apricots
mati Kirsche Cherry
mati Granatapfel pomegranate
mati Quitte quince
mati Pflaume Erik
mati Erdbeere strawberries
mati Wassermelone semangka
mati melone melon
mati Traube anggur
mati Feige ara
mati Kiwi kiwi
mati Nanas nanas
mati Pisang bananas
mati Zitrone Limon
mati mispel medlar
mati Himbeere raspberry
mati Kokosnuss Kelapa India

INGKANG KANGGO NGANGGO BUAH JERMAN

Para kanca, ing ndhuwur kita wis menehi woh-wohan Jerman kanthi visual lan ing bentuk tabel. Mesthi wae, tembung-tembung kasebut kudu diapalake, kaya kabeh tembung Jerman, kanthi artikel uga majemuk. Kajaba iku, kita wis nyritakake ing pelajaran sadurunge, nanging ayo menehi sawetara informasi kanthi ngelingake maneh manawa ana kanca sing ora maca. Mungkin sampeyan narik perhatian nalika mriksa gambar ing ndhuwur.

  1. Artikel sing umume jeneng buah Jerman yaiku "mati". Kaya sing bisa dideleng ing tabel ing ndhuwur, mung "der Apfel", yaiku artikel buah apel yaiku "der". Artikel "mati" minangka artikel kanggo kabeh woh-wohan liyane.
  2. Ora ana modal I lan huruf cilik I ing alfabet Jerman. Tegese, huruf i ora duwe huruf gedhe lan huruf cilik I. Mula, kaya dene saben tembung, sampeyan kudu ati-ati babagan ejaan woh-wohan Jerman.
  3. Kita wis kasebut ing pelajaran sadurunge. Apa jeneng iku jeneng sing pas utawa jeneng genus ing basa Jerman, huruf awal kudu kapital. Kaya sing bisa dideleng ing visual lan tabel ing ndhuwur, inisial jeneng buah Jerman mesthi kapitalisasi. Aturan iki mung ditrapake kanggo tembung jeneng, nanging ora kanggo tembung sifat, kata ganti, kata kerja, tembung kriya.

KANGGO SAMPEL KANGGO WOH JERMAN

Ayo dadi conto ukara babagan woh-wohan Jerman. Kita bakal nerangake ukara conto babagan woh-wohan ing basa Jerman, kanthi dhukungan visual. Sawise saben visual, kita bakal nerjemahake ukara ing basa Jerman.

Kode Sampel Woh-Wohan Jerman

Kode Babagan Apple ing basa Jerman

Saiki ayo analisa ukara ing gambar ing ndhuwur. Kaya sing sampeyan ngerteni, woh ing ndhuwur yaiku apel. Saiki ayo analisa ukara-ukara Jerman babagan apel siji-siji.

  • Das ist Ein Obst : Iki woh
  • Mein Lieblingsobst ist Apfel : Woh sing disenengi yaiku apel
  • Yen wis bosok, teka maneh : Werna abang, kuning utawa ijo
  • Es ist oval : Wis bunder
  • Es ist gesund : Dheweke sehat
  • Es topi Vitamin B lan Vitamin C : Ngemot vitamin OB lan vitamin C (nduweni, tegese duwe)

 

Kode Sampel Woh-Wohan Jerman

Ukara Babagan Mandarin Jerman

Saiki ayo analisa ukara ing gambar ing ndhuwur. Kaya sing sampeyan ngerteni, woh ing ndhuwur minangka jeruk keprok. Saiki ayo analisa ukara-ukara Jerman babagan mandarin iki mbaka siji.

  • Das ist ein Obst : Iki woh
  • Iki ora oranye lan oval : Werna oranye lan bunder
  • Es hat sehr viel Vitamin C : Isine akeh vitamin C (wis, ana)
  • Es ist sehr sehr gesund : Dheweke sehat banget


 

Kode Sampel Babagan Woh-wohan ing basa Jerman

Informasi Babagan Anggur Jerman

Saiki ayo analisa ukara ing gambar ing ndhuwur. Kaya sing sampeyan ngerteni, woh ing ndhuwur minangka anggur. Saiki ayo analisa ukara-ukara Jerman babagan anggur siji-siji.

  • Das ist ein Obst : Iki woh
  • Saiki, teka ing pirang-pirang dina : Bisa ijo, kuning utawa ungu
  • Es ist klein : Dheweke cilik
  • Es topi Kalium lan Vitamin C : Ngemot kalsium lan vitamin C (nduweni, duwe)

 

Kode Sampel Woh-Wohan Jerman Ngenalake Semangka Jerman

Ukara babagan Semangka ing basa Jerman

Saiki ayo analisa ukara ing gambar ing ndhuwur. Kaya sing sampeyan ngerteni, woh ing ndhuwur iku semangka. Saiki ayo analisa ukara basa Jerman babagan semangka siji-siji.

  • Das ist sehr groß : Iki gedhe tenan
  • Iki minangka Obst : Woh
  • Es ist neraka grün lan dunkel grün : Werna ijo tuwa lan ijo peteng
  • Es topi Vitamin A, Vitamin C lan sehr Wasser : Ngemot vitamin OA, vitamin C lan akeh banyu (iku)


 

Ukara Babagan Lemon ing basa Jerman

Ukara Babagan Lemon ing basa Jerman

Saiki ayo analisa ukara ing gambar ing ndhuwur. Kaya sing sampeyan ngerteni, woh ing ndhuwur iku jeruk nipis. Saiki ayo analisa ukara-ukara Jerman babagan lemon kasebut siji-siji.

  • Ora ngerti: Iki minangka buah
  • Es ist gelb und sehr sauer: Werna kuning lan asem banget
  • Es ist oval und sehr gesund: Bunder (oval) lan sehat banget
  • Es topi sehr Vitamin C: Isine (duwe, duwe) akeh (keluwihan) vitamin C

KANGGO SAMPEL KANGGO DASAR ING WOH JERMAN LAN KANGGO MÖGEN

Saiki ayo nulis conto ukara nganggo tembung kriya. Contone, ayo nggawe conto ukara kayata aku seneng karo woh-wohan kaya ngono, aku ora mangan woh-wohan kaya lan kaya ngono. Priksa gambar ing ngisor iki lan panjelasane. Kita nggunakake tembung kriya mögen lan essen ing ukara. Yen sampeyan pengin, ayo ndeleng konjugasi kriya loro iki luwih dhisik.

MÖGEN VERBAL SHOOTING
Aku sing
du magst
er / sie / es sing
w mögen
exp mogt
sie / Sie mögen

 

ESSEN ditembak nyata
Aku dadi
du isst
er / sie / es isst
w mangan
exp esst
Sie / sie mangan

Kita wis menehi konjugasi kriya ing ndhuwur. Kita wis menehi informasi rinci babagan kriyo lan konjugasi kriya ing piwulang sadurunge. Saiki ayo nulis conto ukara babagan woh-wohan ing basa Jerman nggunakake gajah kasebut.


Kode Sampel Woh-Wohan Jerman

Wir mögen Obst: Kita pengin woh


 

Kode Sampel Woh-Wohan Jerman

Ich esse gerne Erdbeeren: Aku seneng mangan stroberi



Kode Sampel Woh-Wohan Jerman

Ich esse gerne Trauben: Aku seneng mangan anggur


 

Ukara Contoh Negatif Woh-wohan Jerman

Ich mag Obst nicht: Aku ora pengin woh


Para kanca, Ing wulangan iki babagan buah ing basa Jerman;

  • Kita sinau woh-wohan Jerman bebarengan karo artikel
  • Kita sinau woh-wohan Jerman bebarengan karo tunggal lan majemuk
  • Kita sinau babagan nulis ukara sing bisa menehi informasi babagan woh-wohan ing basa Jerman.
  • Kita sinau nulis conto ukara liyane babagan woh-wohan uga nggunakake tembung kriya.

Kanca-kanca sing dikasihi, muga-muga sampeyan bakal ngelingi subjek sing diwulangake. Buah Jerman (das Obst) ana subyek. Bisa diarani manawa jeneng buah akeh banget. Ing dhaptar lan gambar sing wis disiapake kanggo sampeyan, kita wis nyakup woh-wohan sing padha karo Jerman-Turki saka woh-wohan sing paling misuwur sing dikira kudu sampeyan sinau. Kita nuduhake sampeyan Woh Jerman Sawise ngerti jenenge, sampeyan bisa entuk informasi luwih lengkap kanthi nggunakake kamus yen pengin.

Kaya sing kasebut ing judhul topik Jeneng buah Jerman Sampeyan kudu ngapalake nalika sinau. Cara ngapalake sing paling gampang lan efektif yaiku metode nyalin memori kanthi nggambar. Sampeyan bisa nindakake cara iki kanthi nyisihake wektu ing omah lan saengga nggampangake konsolidasi apa sing wis sampeyan sinau.

Disaranake sampeyan nyoba ngapalake jeneng buah Jerman kanthi nyiyapake kertu cilik kanthi gambar buah lan tulisen ing ngisor iki. Ing tahap iki, sampeyan bisa nggunakake dhaptar jeneng buah Jerman sing wis disiapake kanggo sampeyan. Supaya ora lali, kita kudu ngelingake sampeyan ngeling-eling jeneng woh bebarengan karo artikel kasebut kanthi bola-bali. Muga-muga sampeyan nggawe kabiasaan lan nindakake kabeh hafalan tembung kanthi cara iki.

Sampeyan mung bakal menehi babagan woh-wohan ing basa Jerman. Sampeyan saiki bisa mriksa pelajaran liyane. Muga-muga sampeyan bisa sukses.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori