Shooting Sein

Ing topik iki, kanthi judhul konjugasi kriya Sein, kita wis nyiyapake tabel konjugasi kriya kanggo kanca-kanca sing golek konjugasi kriya sein Jerman. Muga-muga sukses sinau basa Jerman.

Konjugasi Präsens nyata

Aku iki
du bist
er / sie / es punika
w sing
exp seidema
padha sing

Konjugasi Präteritum saka sein nyata

Aku perang
du wart
er / sie / es perang
w Waren
exp wart
padha Waren

sein nembak Perfekt nyata

Aku iki gewesen
du bist gewesen
er / sie / es punika gewesen
w sing gewesen
exp seidema gewesen
padha sing gewesen

konjugasi plusquamperfekt kanggo tembung kriya sein

Aku perang gewesen
du wart gewesen
er / sie / es perang gewesen
w Waren gewesen
exp wart gewesen
padha Waren gewesen

Tembung kriya kanggo sein Futur I konjugasi

Aku werde kang
du rasa seneng kang
er / sie / es wird kang
w werden kang
exp werdet kang
padha werden kang

Tembung kriya kanggo konjugasi Futur II

Aku werde gewesen kang
du rasa seneng gewesen kang
er / sie / es wird gewesen kang
w werden gewesen kang
exp werdet gewesen kang
padha werden gewesen kang

 

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori