Zentrale Mittelstufenpruefung (Goethe Zertifikat C1 - ZMP) Preparation Files

Zentrale Mittelstufenpruefung (Goethe Zertifikat C1 - ZMP) Preparation Files

Goethe Zertifikat C1 - ZMP

Berkas iki disusun dening Goethe Institut. Ana akeh buklet preparasi ing format pdf lan file swara kanggo ngrungokake arsip Zip.

Ujian tengah pertengahan tingkat
Goethe Zertifikat C1 (ZMP) lawas 08 / xnumx'y wis metu saka zmp saiki 'nganti, durung tingkat apik banget mbuktikake yen sampeyan unggul ing basa standar Jerman punika dicokot luwih dhuwur tinimbang sing. Sawise tekan tingkat rata-rata kanggo wektu iki 2007 kanggo 800 antarane piwulang. Alexa basa bilih sampeyan dhewe cublak lan nulis ing akèh subjek sampeyan menyang ombone gedhe expression efisien lan ngijini sampeyan kanggo ngerti teks angel ing cara sing padha.

Goethe Zertifikat C1 (ZMP) misuwur ing saindenging jagad lan ditampa dening akeh pengusaha minangka dokumen dokumenter saka basa Jerman umum sing apik. Sertifikat kanggo ZMP sukses ngecualekake mahasiswa saka ujian ngleboke universitas ("Studienkolleg") lan sawetara perguruan tinggi kejuruan lan universitas. Informasi luwih rinci bisa diduweni saka sekolah kejuruan utawa universitas sing dipilih.

Ana program disebut Adobe Acrobat Reader ing komputer kanggo mbukak lan maca file PDF karo ekstensi gerekmektedir.adob ngundhuh program Acrobat Reader, bukaken alamat iki:
http://get.adobe.com/reader/

Tim almancax kepengin sukses ...

Klik kene kanggo ngundhuh program kasebut

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori