Wulan Agustus iki

Wulan Agustus ing basa Jerman?

Apa sampeyan ngerti apa tegese tembung Agustus?

Apa wulan ing wulan Agustus iki?

Tembung Jerman Agustus tegese wulan Agustus. Agustus minangka wulan kaping 8 taun iki.

Agustus

OGOS

Ing situs web kita, ana pirang-pirang wulan lan musim ing basa Jerman lan conto ukara. Kita wis sinau wulan Agustus, yen sampeyan kepengin bisa sinau kabeh wulan Jerman lan musim Jerman. Klik kanggo informasi luwih lengkap: Wulan lan musim Jerman ing basa Jerman

Sampeyan bisa sinau basa Jerman kanthi nggunakake ribuan pelajaran basa Jerman ing situs iki.

Matur nuwun kanggo kapentingan.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori