Apa wulan Juni

Juni wulan ing Jerman?

Apa sampeyan ngerti apa tegese tembung Juni?

Apa wulan ing wulan Juni?

Tembung Jerman Juni tegese Juni. Juni tegese Juni yaiku wulan kaping 6 taun iki.

JUNI

JUNE

Ing situs web kita, ana pirang-pirang wulan lan musim ing basa Jerman lan conto ukara. Kita sinau wulan Juni, yen sampeyan pengin sampeyan bisa sinau kabeh wulan Jerman lan musim Jerman. Klik kanggo informasi luwih lengkap: Wulan lan musim Jerman ing basa Jerman

Sampeyan bisa sinau basa Jerman kanthi nggunakake ribuan pelajaran basa Jerman ing situs iki.

Matur nuwun kanggo kapentingan.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori