Tataran Basa Jerman

Sampeyan bisa ngrampungake kabeh level sajrone setaun ing pendhidhikan Jerman. Pira level ing basa Jerman lan suwene wektu kanggo pindhah saka level liyane menyang level liyane kalebu topik sing paling penasaran kanggo sing pengin sinau basa Jerman. Sampeyan bisa entuk informasi babagan topik kasebut kanthi artikel sing judhul Tataran Basa ing basa Jerman.

Suwene wektu kanggo sinau basa Jerman?

Sing pengin sinau basa Jerman ngrampungake 0 level wiwit A2 nganti C7. Tingkat kasebut ditemtokake sesuai karo standar Uni Eropa. Kanggo nemtokake level sampeyan kanthi bener lan miwiti pelajaran ing kelas sing bener, tes penempatan dianakake ing wiwitan. Wiwitan dijupuk langsung menyang level A0. Kita bakal nyoba nunjukake kabeh klompok level lan kira-kira durasi latihan ing ngisor iki, amarga beda-beda nganti suwene bisa rampung miturut level.

Level A0 Wiwitan: Tingkat iki minangka level entri paling dhasar sing nyiapake persiapan kanggo sinau basa Jerman umume, alfabet, aturan ejaan, lan sawetara pola tartamtu ditekan. Ing kursus paling umum, latihan diwiwiti langsung ing level A1, nanging ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerteni supaya bisa menyang A1.

Level A1 Wiwitan: Klompok kursus standar level iki rampung udakara 20 minggu kanthi latihan 8 jam saben minggu. Ing klompok intensivkurs, 30 piwulang saben minggu rampung udakara 60 minggu.

Tingkat Jerman SD A2: Ing klompok level iki, klompok kursus standar rampung ing pungkasan udakara 20 minggu kanthi latihan 8 jam saben minggu, lan klompok kursus Intensiv rampung udakara 30 minggu kanthi 6 pelajaran saben minggu.

B1 Tingkat Jerman Penengah: Ing klompok level iki, proses bisa digunakake kanthi padha karo level A1 lan A2.

B2 Tingkat Jerman Menengah Atas :: Ing klompok level iki, klompok kursus standar rampung ing pungkasan udakara 20 minggu kanthi latihan 10 jam saben minggu, lan klompok kursus Intensiv rampung udakara 30 minggu kanthi 6 kelas saben minggu.

C1 Tingkat Jerman Lanjut: Nalika wektu rampung klompok standar bisa beda-beda kanggo siswa ing klompok iki, pelatihan klompok kursus Intensiv rampung sajrone 6 minggu.

C2 Tingkat Keahlian Jerman: Iki minangka klompok pungkasan tingkat basa Jerman. Durasi pelatihan ing klompok iki beda-beda gumantung karo kinerja individu.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori