Sugeng dalu ing jerman

Apa arti wengi sing apik ing basa Jerman? Kepiye sampeyan ngucapke wengi ing Jerman? Para kanca, saiki kita bakal sinau babagan ngucapake selamat wengi karo wong Jerman.

German apik wengi "Gute NachtDiandharake minangka ”. Gute Nacht pratelan "Guuti NahtDiucapake dadi ”.

NIKMAT KECIL

BENGKEL

Yen sampeyan pengin, pelajaran iki ora diwatesi mung karo ekspresi Gute Nacht, nanging ayo ndeleng sawetara salam lan pamitan saka Jerman. Dadi, ayo sinau tembung Jerman sing anyar.

Good morning: Guten Morgen (gu: tın morgan)
Good day (consult): Guten Tag (gu: tin ta: g)
Good evening: Guten Abend (gu: tin abint)
Good night: Gute Nacht (gu: ti naht)
Ndeleng sampeyan rauh: Bis bald (bis balt)
Pamit: Auf Wiedersehen (nalika: dhi :ze)
Pamit: Auf Wiederhören (a: vi: dırhö: rın)
Goodbye: Mach's Gut (mahs gu: t)

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori