Kursus bahasa lan rega sekolah basa ing Jerman

Ing panliten iki, kita bakal nyoba menehi informasi babagan rega sekolah basa utawa kursus basa ing Jerman. Ana akeh sekolah lan universitas basa ing Jerman sing bisa sinau.

Nalika ndeleng ing Eropa umume, kutha-kutha Jerman kalebu salah sawijining pilihan pertama sing pengin sinau basa Jerman, amarga basa Jerman minangka basa ibu lan minangka papan sing paling asring digunakake. Nalika ndeleng kutha-kutha Jerman sing disenengi kanggo pendhidhikan basa Jerman, Berlin, Constance, Frankfurt, Heidelberg, Hamburg, Cologne, Munich lan Radolfzell bakal katon. Durasi, kualitas pendhidhikan lan biaya sing dibutuhake saben sekolah ing kutha kasebut beda-beda. Kita bakal nyoba menehi informasi babagan rega kira-kira kanthi tabel sing bakal didaftar ing judhul Harga Sekolah Bahasa Jerman 2018.

Siswa sing pengin sinau basa asing ing Jerman kudu nindakake riset sing apik utawa ngubungi institusi sing dadi mediator supaya bisa nemokake sekolah basa sing berkualitas lan regane terjangkau. Siswa kudu luwih dhisik nemtokake bidang basa Jerman sing pengin ditliti. Ing sekolah basa, bedane digawe miturut klasifikasi iki.

Sampeyan bisa nemokake sawetara sekolah basa ing Jerman lan regane ing ngisor iki. Dikandhut ing tabel rega ing Euros ditulis ing istilah.

Rega, akomodasi lan biaya liyane kanggo sekolah basa ing Berlin.

BERLIN  SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.340,00 4.680,00 230,00 160,00 - -
20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00 240,00 180,00 - -
Nindakake DEUTSCH 24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00
EUROKENTRES 20 512,00 768,00 1.024,00 1.280,00 1.536,00 3.024,00 319,00 220,00 110,00 60,00
25 680,00 1.020,00 1.360,00 1.700,00 2.040,00 4.032,00

 

Rega, akomodasi lan biaya liyane kanggo sekolah basa ing Constance.

KONSTANSI   SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
INSTITUT HUMBOLDT 30 3.060,00 4.590,00 6.120,00 7.650,00 9.180,00 18.360,00 kalebu - - -

 

Rega, akomodasi lan biaya liyane kanggo sekolah basa ing Frankfurt.

Frankfurt  SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
Nindakake DEUTSCH 20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00
24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00 240,00 180,00 - -
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00

 

Rega, akomodasi lan biaya liyane kanggo sekolah basa ing Heidelberg.

HEIDELBERG  SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
Omah Internasional 20 720,00 1.020,00 1.360,00 1.700,00 1.920,00 3.840,00
25 840,00 1.170,00 1.560,00 1.950,00 2.160,00 4.320,00 255,00 165,00 45,00 -
30 1.000,00 1.380,00 1.840,00 - 2.040,00 4.080,00
F + U AKADEMI 20 500,00 750,00 1.000,00 1.250,00 1.200,00 2.400,00 190,00 110,00 25,00 50,00
30 640,00 960,00 1.280,00 1.600,00 1.500,00 3.000,00

 

Rega, akomodasi lan biaya liyane kanggo sekolah basa ing Hamburg.

HAMBURG   SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
Nindakake DEUTSCH 20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00 240,00 260,00
24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00 - -
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00

 

Rega, akomodasi lan biaya liyane ing sekolah basa ing Cologne.

 COLOGNE   SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.484,00 4.968,00 230,00 225,00 - -

 

Rega, akomodasi lan biaya liyane ing sekolah basa ing Munich.

MUNICH  SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.484,00 4.968,00 230,00 140,00 - -
Nindakake DEUTSCH 20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00 260,00
24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00 240,00 - -
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00

 

Harga sekolah basa, akomodasi lan biaya liyane ing Radolfzell.

 RADOLFZELL  SEKOLAH Kursus Kursus Mingguan Durasi / Rega Akomodasi Mingguan Biaya liyane
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asrama rekaman Kon. Rez.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.484,00 4.968,00 195,00 100,00 - -

 

Kanca-kanca sing dikasihi, matur nuwun amarga minat sampeyan ing situs iki, muga-muga sukses bisa sinau ing basa Jerman.

Yen ana topik sing pengin dideleng ing situs iki, sampeyan bisa nglaporake karo sampeyan kanthi nulis menyang forum.

Kajaba iku, sampeyan bisa nulis pitakon, pendapat, saran lan macem-macem kritik babagan cara mulang basa Jerman, pelajaran Jerman lan situs kita ing wilayah forum.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori