Buku Jerman sing sinau kanthi mandhiri

Kita wenehake buku sinau basa Jerman, sing wis disiapake kanggo wong-wong sing pengin sinau basa Jerman dhewe, sing ora bisa basa Jerman, lan sing wiwit sinau basa Jerman. Sampeyan bisa nggunakake buku teks Jerman kanthi gampang, sing wis disiyapake minangka E-Book, ing komputer utawa ing ponsel.

Buku teks Jerman minangka buku teks tambahan kanggo siswa sekolah menengah lan buku sinau basa Jerman kanggo para pamula sinau basa Jerman.

Buku sinau basa Jerman, diterbitake kanthi jeneng Wir lernen Deutsch (WLD), kasedhiya kanggo didol ing Google Play Market.

Ing buku teks Jerman, ceramah Turki sing rinci lan dingerteni sing populer lan dingerteni digunakake. Nalika maca buku kita, sampeyan bakal duwe perasaan yen ana guru ing ngarep sampeyan. Buku sinau basa Jerman disengkuyung karo visual lan conto sing cukup.

Sampeyan bisa mriksa buku kanthi gratis sadurunge dituku.

KLIK ING KENE KANGGO MBONTON UTAWA Tuku KURSUS GERMAN KURSUS

Buku teks Jerman kita sing jenenge Wir lernen Deutsch (WLD) bisa digunakake dening wong-wong sing pengin sinau basa Jerman dhewe, lan bisa digunakake minangka buku teks tambahan Jerman kanggo siswa kelas 9, uga bisa digunakake minangka buku teks basa Jerman kanggo siswa kelas 10 amarga kalebu mata pelajaran kelas 10. Malah bisa digunakake minangka sumber sing migunani banget lan instruksif kanggo siswa kelas 11 lan 12 kanthi latar belakang Jerman sing kurang apik.

KLIK ING KENE KANGGO Maca KOMENSI KANGGO BUKU

Sing ora melu sekolah utawa kursus ing Jerman bisa nggunakake buku sinau basa Jerman kanthi gampang kanggo sinau basa Jerman dhewe. Buku kita wis disiapake karo wong sing ora bisa basa Jerman lan piwulang Jerman wiwit wiwitan. Dadi, sing anyar sinau basa Jerman utawa sing ora ngerti basa Jerman bakal gampang sinau basa Jerman saka buku kita.

Sampeyan bisa mriksa buku kanthi gratis sadurunge dituku.

KLIK ING KENE KANGGO MBONTON UTAWA Tuku KURSUS GERMAN KURSUS

Beda karo buku liyane ing pasar, buku kanthi warna lan ilustrasi iki menehi pinunjul kanggo visual. Buku kita wis disiapake kanggo nimbang wong-wong sing ora bisa basa Jerman, yaiku sing diwiwiti saka awal, lan kuliah kita wis disiapake kanthi rinci, jelas lan dingerteni, ngelingi sing wis kaping pisanan njupuk pelajaran ing Jerman.

ISI BUKU GERMAN DIRI KITA

Buku kita, sing dadi buku teks kanggo siswa sekolah menengah lan buku sinau basa Jerman kanggo sing pengin sinau basa Jerman dhewe, kalebu topik ing ngisor iki:

BUKU KURSUS GERMAN BAGIAN 1

Abjad Jerman

Artikel khusus Jerman

Artikel sing ora ditemtokake ing basa Jerman

Persiyapan ukara sederhana ing basa Jerman

Kata jamak Jerman

Ukara jamak Jerman

Ukara sakcara Jerman

Pitakonan Jerman

Ukara negatif ing Jerman

BUKU KURSUS GERMAN BAGIAN 2:

Jerman adjektiva

Ukara kata

Nomer Jerman

Jam Jerman

Jerman dina

Bulan Jerman

Musim Jerman

Pernikahan pribadi Jerman

German pronoun possessive

Ngenalake kulawarga Jerman

Profesi Jerman

Hobi ing Jerman

Wektu Jerman amba

Versi jeneng Jerman (Akkusativ)

Bentuk jeneng Jerman (Dativ)

Tensa ing basa Jerman: saiki ing basa Jerman

Duwe Jerman (kata kerja haben)

Omah Jerman

Barang-barang rumah tangga Jerman

Ayo introduce omah Jerman kita

Sandhangan lan klambi Jerman

Ukara blanja Jerman

BUKU KURSUS GERMAN BAGIAN 3:

Persiapan Ujian Family Reuni A1

Pambuka lan pangenalan ukara ing basa Jerman

Salam saka Jerman lan kalimat-kalimat nolak

Pitakon dhasar lan jawaban ing Jerman

Pangiriman lan panjaluk ing basa Jerman

Tèks lan latihan pemahaman maca Jerman

Latihan nulis serat Jerman

Sampeyan bisa mriksa buku kanthi gratis sadurunge dituku.

KLIK ING KENE KANGGO MBONTON UTAWA Tuku KURSUS GERMAN KURSUS

Sawetara Komentar babagan Buku Kita

 

Komentar babagan Buku Sinau Jerman kita

Komentar babagan Buku Sinau Jerman kita

Review dijupuk saka Google Play Market.

BUKU PEMBELAJARAN KAMI GERMAN ISPUNTUR KOMUNITAS UNTUK SEMUA FONES MOBILE SMART, TABLET lan KOMPUTER

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori