Pelajaran Jerman kanggo Siswa Sekolah Dasar lan Menengah

Kanca-kanca siswa lan wong tuwa sing daktresnani; Kaya sing sampeyan ngerteni, situs pelatihan Jerman paling gedhe ing Turki sing duwe atusan kursus Jerman ing situs web iki. Miturut panjaluk sampeyan, kita nglumpukake pelajaran kasebut kanggo siswa sekolah dhasar lan sekolah menengah lan dibagi dadi kelas. Kita wis kategorinake pelajaran Jerman sing disiapake sesuai karo kurikulum pendidikan nasional ing negara kita kanggo siswa sekolah dhasar lan menengah lan dhaptar ing ngisor iki.

Pelajaran Jerman sing kapacak ing ngisor iki umume level pambuka lan pelajaran Jerman visual sing utamane visual. Amarga piwulang Jerman sing rinci lan dawa, ora cocog kanggo siswa sekolah dhasar lan sekolah menengah, mula mung kalebu pelajaran visual lan visual ing kene.

Ing ngisor iki minangka dhaptar pelajaran Jerman sing ditawakake kanggo siswa sekolah dhasar lan menengah ing saindenging negara. Dhaptar unit Jerman ing ngisor iki urut saka sing gampang dadi sing angel. Nanging, ing sawetara buku teks Jerman, urutan subjek bisa uga beda ing sawetara sekolah.

Kajaba iku, nalika piwulang Jerman diwulangake, urutan unit bisa beda-beda miturut strategi pendhidhikan guru sing mlebu pelajaran Jerman.

topik sing ditampilake umume ing sekolah dhasar lan sekolah menengah ing Turki kaya ing ngisor iki.

Dina Jerman

Bulan lan musim Jerman

Nomer Jerman Gambar

Jam Jerman Gambar

Warna Jerman

Organisasi Jerman Gambar

Buah Jerman

Sayuran Jerman

Pribadi Pribadi Jerman

Jerman pendhudhukan

German School Supplies

Para siswa lan wong tuwa sing dikepengini, siswa sekolah dhasar lan sekolah menengah, piwulang Jerman sing nggambarake ing situs web wis kasebut ing ndhuwur, lan topik anyar ditambahake ing situs kasebut kanthi periodik. Kaca iki bakal dianyari nalika pelajaran Jerman anyar ditambahake.

We wish success.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori