Benua Jerman, Jeneng Benua Jerman

Para kanca ingkang kinasih, iki minangka subjek sing bakal kita wulangake. Benua Jerman iku bakal. Kanthi kursus iki, sing kalebu topik pisanan kanggo para pamula sinau basa Jerman, sampeyan bakal sinau babagan basa Jerman sing kudu sampeyan ngerti nalika ngunjungi macem-macem negara utawa ngobrol karo wong asing sing ditemokake ing lingkungan babagan negarane lan basa sing digunakake dening wong-wong mau.

Negara lan Basa Jerman Kita bakal mulang piwulang sing bakal diwulangake kanthi judhul minangka kursus sing beda-beda miturut bawana negara. Kita pengin nguatake pelajaran iki kanthi nuduhake pitakon sing bisa ditakonake babagan topik iki sadurunge menehi dhaptar jeneng negara, kabangsaan lan basa.

Kowe manggon ing endi?  / Wo wohnst du?

Aku manggon ing / Pilih ing…

Asale saka ngendi? / Woher kommst du?

Aku asale /  Ich komme aus ...

ankara kencan tanpa wates

Kita bakal nyathet tembung penting sing kudu dingerteni babagan subyek sing bakal dibahas ing piwulang iki lan maknane ing ngisor iki. Kanggo kepenak, kita menehi conto ukara babagan tembung sing mentas dipelajari sing bakal sampeyanapalake. Sampeyan bisa ngasilake conto dhewe.

Kosakata Jerman   Tegese ing basa Turki
mati Welt World
der Continent Bawana
das tanah Negara
mati sprache basa
mati Nationalität Milliyet

 

Ukara Sample

Der Jeneng unseres Planeten ist Welt. / Planet kita diarani bumi.

Es gibt 7 Bawana auf der Welt. / Ana 7 bawana ing jagad iki.

Länder sprechen verschiedene Sprachen. / Negara nganggo macem-macem basa.

Jedes Land topi seine eigene Nasionalität. / Saben negara duwe kabangsaan dhewe-dhewe.

 

Negara lan Basa Jerman Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake jeneng bawana lan sing padha karo basa Jerman-Turki, sing bakal didaftar kanthi kapisah ing kursus sing lagi ditindakake.

Benua Jerman
Jerman Türkçe
das asien Asia
das afrika Afrika
das Nordamerika Amerika Utara
das Sudamerica Amerika Selatan
das Antartika Antartika
das europa Eropah
das Australien Australia

Para kanca, aku pengin ngandhani babagan sawetara konten ing situs iki, kajaba topik negara lan basa Jerman, uga ana topik kaya ing ngisor iki ing situs iki, lan iki minangka topik sing kudu dingerteni para siswa Jerman.

Aja lali maneh maneh pelajaran liyane.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori