2009 KPSS Basa Asing lan Pitakonan Jerman lan Jawaban

Ujian Pilihan 2009 Personnel Public (KPSS) GERMAN LANGUAGE manca pitakonan ujian lan Jawaban

Úa:
Sawijining file pdf ngandhut pitakonan lan jawaban Inggris, Jerman, Prancis.
Sampeyan bisa nemokake pitakonan lan jawaban ujian basa manca kanggo ujian KPSS digawe ing 2009 ing arsip.

Pitakonan lan jawaban ing sawijining file.
Ing ngisor pitakonan iku jawaban
Sampeyan bisa njaluk dhukungan sing perlu kanggo KPDS Jerman lan ujian liyane saka pelatih kita ing forum AlMancax.
German Reuni kulawarga ing ujian forum kita, KPSS, Udsen, Yds, A1, A2, B1, sampeyan bisa tekan ing kursus perlu nyiyapake kanggo ujian kaya B2.

File format .pdf, sampeyan bisa bukak link iki kanggo ngundhuh Adobe Acrobat Reader kasedhiya ing program gerekmektedir.adob komputer disebut Acrobat Reader kanggo mbukak lan maca file PDF karo ekstensi:

http://get.adobe.com/reader/

Kita pengin sukses ing uripmu ...

2009 KPSS Klik kene kanggo ngunduh basa india QUESTIONS AND ANSWERS

Panyuwun sing wigati, minangka nasihat saiki
NEGARA GERMAN Sampeyan bisa maca tutorial kita.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori