Wulan november iki

Wulan November ing Jerman?

Apa sampeyan ngerti apa tegese tembung november?

Apa wulan ing wulan November iki?

Tembung Jerman November tegese wulan November. November minangka wulan kaping 11 taun iki.

NOVEMBER

NOVEMBER

Ing situs web kita, ana pirang-pirang wulan lan musim ing basa Jerman lan conto ukara. Kita sinau wulan November, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa sinau kabeh wulan Jerman lan musim Jerman. Klik kanggo informasi luwih lengkap: Wulan lan musim Jerman ing basa Jerman

Sampeyan bisa sinau basa Jerman kanthi nggunakake ribuan pelajaran basa Jerman ing situs iki.

Matur nuwun kanggo kapentingan.

LAYANAN TRANSLASI INGGRIS KAMI Miwiti. Kanggo informasi luwih lengkap: Terjemahan inggris

Tautan sing Disponsori