Tarjamahan Inggris Turki - Inggris Turki Tarjamahan

Tulis tembung sing pengin dijarwakake ing ngisor iki lan klik tombol terjemah.
Kita bakal ndeteksi basa kanthi otomatis.





Terjemahan Inggris Paling Anyar

Terjemahan Inggris Paling Digawe

Pungkasan 10 TRANSLASI BAHASA INGGRIS

ing basa Turki Basa inggris
arkadasimin amnesi icin acil urgent for my friend's mother
yukar kaydirin slide up
Aku ngerti sampeyan i know you
bugun boyle like this today
woy Halo
woy Halo
woy Halo
ben ileride psikiyatrist olacağım. i will be a psychiatrist in the future.
ben uyumayı çok severim. i love to sleep.
Aku ora duwe aku ora duwe

homepage terjemahan bahasa inggris

homepage almancax

Layanan terjemahan basa Inggris iki disedhiyakake dening infrastruktur Terjemahan Google lan GERMAN. Asil sing dipikolehi saka terjemahan ora kudu dibandhingake karo terjemahan basa Inggris profesional utawa asil terjemahan. Terjemahan Inggris - Turki lan Turki - Inggris rampung nganggo komputer. Situs lan panyedhiya layanan liyane ora tanggung jawab kanggo asil terjemahan.
Tarjamahan Inggris disimpen ing sistem lan didaftar ing asil telusuran. Tulung waca iki.