Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Minangka situs www.almancax.com kita ngajeni hak-hak privasi lan kita usaha kanggo mesthekake iki sak wektu sampeyan ing situs kita. Deskripsi keamanan informasi pribadhi sampeyan diterangno ing ngisor iki lan kasedhiya kanggo informasi sampeyan.

File Registrasi
Minangka akeh situs web standar, www.almancax.com nyimpen file log kanggo tujuan statistik. File kasebut; alamat IP, panyedhiya layanan internet, spesifikasi browser, sistem operasi, lan kaca input / output ing situs sampeyan. File log ketat kanggo tujuan non-statistik lan ora nglanggar privasi panjenengan. Alamat lan informasi liyane ora ana hubungane karo informasi pribadhi.

iklan
Kita bisa mlaku iklan kanggo sawetara perusahaan ing situs kita (Google, etc). Iklan iki bisa ngemot cookie lan cookie bisa diklumpukake dening perusahaan kasebut, lan ora bisa njupuk informasi kasebut.
www.almancax.com nggunakake sistem iklan Google Adsense. Sistem iki digunakake dening Google kanggo iklan sing kasedhiya ing situs web penyaji sing nuduhake iklan AdSense kanggo konten. Cookie DoubleClick DART Isine.
Minangka vendor pihak katelu, Google nggunakake cookie kanggo ngladeni iklan ing situs iki. Kanthi nggunakake cookie, nawakake iklan adhedhasar kunjungan menyang pangguna, situs lan situs liyane ing Internet.
pangguna Kebijakan privasi jaringan iklan lan isi Google sampeyan bisa nyegah nggunakake cookie DART kanthi ngunjungi. Google nggunakake perusahaan iklan pihak katelu kanggo nyedhiyani layanan iklan sawayah-wayah nalika ngunjungi situs web kita. Perusahaan kaya iki bisa nggunakake iklan kanggo ngatur produk lan layanan sing kapentingan sampeyan (kayata jeneng, alamat, alamat email, utawa nomer telpon) sing diwenehake saka kunjungan menyang situs iki lan situs web liyane. Katrangan babagan aplikasi iki lan mangerteni apa opsi sampeyan kanggo nyegah panggunaan informasi iki dening perusahaan lan informasi liyane Prinsip Self-Regulation NAI kanggo penerbit (PDF).

Cookies
Tembung "cookie maktad digunakake kanggo njlèntrèhaké file teks cilik sing server kaca web ing hardisk komputer. Sawetara bagean situs kita bisa nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake panggunaan panggunaan. Cookie lan web beacon bisa uga digunakake kanggo ngumpulake data iklan liwat iklan sing kasedhiya ing situs kasebut. Iki rampung kanthi ijin, lan sampeyan bisa nyegah iki kanthi ngganti setelan browser internet.

Sambungan njaba
Situs web almancax.com nggambar menyang alamat web sing beda-beda saka kaca. almancax.com ora tanggung jawab kanggo isi situs sing sampeyan pranala menyang, promo spanduk, utawa prinsip privasi. Proses panyambungan kasebut diarani kanthi sah minangka "atap".

komunikasi
terkait karo kebijakan privasi sing dileksanakake ing situs almancax.com; sampeyan bisa nerusake pitakonan, pendapat lan pikirane ing almancax [at] gmail.com.