Lisensi & Ketentuan Penggunaan

Lisensi & Ketentuan Penggunaan

www.almancax.com Katentuan Pangginaan supados langkung

Kabeh kursus Jerman ditulis ing kursus basa Jerman sing ditulis dening kita lan kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Sampeyan bisa nggunakake dokumen sing ditulis ing situs iki mung anggere sampeyan tetep nyambung karo situs kita.
Nyalin, menterjemah kursus ing format sing padha utawa format liya lan nerbitake maneka cara ing media kasebut nglawan hukum hak cipta.

Kursus visual (video) sing kasedhiya ing situs iki diterbitake ing situs kita kanthi ijin nulis saka produser lan publisher, lan pihakku dilisensi. Sampeyan bisa nggunakake tutorial video mung nalika sampeyan lagi nyambung menyang situs kita.
Sampeyan ora duwe hak kanggo nyalin, ngundhuh, lan nerbitake video ing kursus iki tanpa ngowahi utawa ngowahi ing sembarang medium.

Sampeyan bisa uga ora nyalin utawa nyebarake konten ing situs iki, sanajan mung bagean.

situs web almanx.com minangka situs web sing diadegake kanggo menehi informasi marang wong lan menehi informasi sing akurat lan dipercaya ing internet. Informasi, komentar lan rekomendasi, pitakon lan jawaban sing diwenehake menyang situs web kita ora dijamin karo saran legal. Mula, nggawe macem-macem keputusan adhedhasar informasi sing ana ing kene bisa uga ora nyebabake asil sing cocog karo pangarepan sampeyan. Kabeh konten ing situs kita digawe hak cipta. Dilarang nyalin, ngasilake, nerbitake, nerbitake utawa nggunakake artikel utawa situs kabeh ing situs web. Sapa sing ora netepi larangan kasebut, bakal nrima tanggung jawab kriminal lan beban finansial lan ganti rugi finansial lan moral kanggo nyiapake situs web kita luwih dhisik.

Matur nuwun kanggo kapentingan hukum lan hak cipta.

Aku www.almancax.co