Jerman, Jerman GERMANCAX - Home



almancax News and Communication

Ora ana pesen anyar Kabar lan Pengumuman babagan Produk dan Layanan Almancax

Ana News lan Pengumuman babagan Produk lan Layanan sing ditawakake dening AlMancax kanggo Siswa lan Guru Dibayar utawa gratis karo News lan Pengumuman saka Forum lan AlMaNCaX

İleti 416
tundhuk 19

Posting Paling Anyar Saka: alfred0809
Re: Carane ngirim gambar menyang forum?
30. mars 2022 ing 11:58:42

Ora ana pesen anyar Request, Suggestion, Complaint and Permissions

Kepiye Kita Bisa Nulung Sampeyan? Sampeyan bisa nulis apa wae panjalukan, saran, kritik lan keluhan babagan layanan lan produk ing kene

İleti 217
tundhuk 51

Posting Paling Anyar Saka: Ilknur2023
apa
25 Agustus 2022, 01:46:37

almancax Online German Course

Ora ana pesen anyar Pelajaran Jerman dhasar saka awal

Langkah dening Langkah kanggo Pemula lan Siswa Subyek Turki Ditulis Pelajaran Jerman

İleti 1557
tundhuk 26

Posting Paling Anyar Saka: yenicerixnumx
Re: Pelajaran 5: Jerman N...
31 Januari 2022 ing 01:14:56

Ora ana pesen anyar Times lan Konvensi Jerman

Tenses, Verbs and German Sentence Building Courses in German

İleti 535
tundhuk 17

Posting Paling Anyar Saka: merveyvzxnumx
Re: Pelajaran 15: Perfekt - ...
30 Desember 2017 ing 08:44:45

Ora ana pesen anyar Pola Speech Jerman

Pola Speech Jerman Digunakake ing Saben Urip lan ing Various Places

İleti 1275
tundhuk 54

Posting Paling Anyar Saka: namoshare
Re: Pola kalimat Jerman...
Nopember 05, 2021 ing 12:10:27

Ora ana pesen anyar Proverbs Jerman, Nice Words, Poems, Cerita, Pesen Jerman

German Fikralar, Quotations, Funny Messages, Love Messages, Idioms, Sharing Like Proverbs German

İleti 1346
tundhuk 102

Posting Paling Anyar Saka: e iku
Re: sms 2 (pesen lucu ...
09 Januari 2018 ing 04:27:38

Ora ana pesen anyar Kursus Bank Ilmu Pengetahuan Jerman

Bank Jerman lan Dokumen Jerman

İleti 4388
tundhuk 410

Posting Paling Anyar Saka: Isai7
Re: terjemahan crita
08. mars 2022 ing 05:17:12

Ora ana pesen anyar Pitakonan lan Jawaban babagan Pawulangan Jerman

Sampeyan bisa takon saka kene yen sampeyan duwe kursus Jerman utawa kursus Jerman ing sekolah

İleti 5884
tundhuk 842

Posting Paling Anyar Saka: kaendahan
Re: AKUNTANSI JERMAN IS...
18. november 2021 ing 12:29:50

Ora ana pesen anyar Game Forum Jerman lan Praktik Jerman

Ing kene sampeyan bisa Ngedit Aktivitas Pengembang Jerman lan Game Jerman

İleti 24829
tundhuk 359

Posting Paling Anyar Saka: nejir
Re: Jerman saka skype ...
21 Juni 2021 ing 06:47:45

Ora ana pesen anyar Nuduhake babagan Ujian A1 Jerman, A2, B1, Jerman KPDS, KPSS lan ujian Jerman liyane

Jerman A1 Family Convergence Exam lan Ujian Jerman liyane Sampeyan bisa nulis kene ijol-ijolan informasi babagan apa sampeyan pengin sinau, pengalaman lan pitakonan

İleti 11618
tundhuk 922

Posting Paling Anyar Saka: rapat
Re: UJIAN B1 DIBERI...
09 Juni 2022 ing 04:13:33

Ora ana pesen anyar Metodologi Aktif Learning lan Metode Palsu Jerman

Sampeyan bisa Share Your Methods of Learning Basa Jerman utawa Ejaan Kosakata Jerman Kene

İleti 1062
tundhuk 62

Posting Paling Anyar Saka: JA
Re: Jerman Learning Bas ...
14 Januari 2015 ing 02:10:05

Ora ana pesen anyar German Verses, Suras, Hadits

German Prepared Verse, Surat, Hadith lan Dualar, Jajanan

İleti 566
tundhuk 322

Posting Paling Anyar Saka: 3,14
Die Blätter der Niederwe ...
23 Juni 2016 ing 12:48:13

Ora ana pesen anyar Kursus Jerman lan Konten Situs Lain sing Ditampa lan Kamus Jerman Online

German Gazettes, Kamus Jerman Online lan Situs-situs Liyane Saran Jerman, Situs Berguna lan Saham Liyane

İleti 1283
tundhuk 134

Posting Paling Anyar Saka: buzanc punika
Englisch Mythologie W ...
21 Februari 2019 ing 09:37:39

Ora ana pesen anyar Kursus Jerman Keluarga Jerman A1 Umum

Kene sampeyan bisa Nggawe Informations, Rekomendasi, Promosi lan Share Kaya babagan Jerman Family Confirmation Exam Preparation Kursus utawa Kursus Jerman Umum kanggo Course Seekers

İleti 146
tundhuk 37

Posting Paling Anyar Saka: yenicerixnumx
Re: A1 family merger v ...
14 Februari 2018 ing 10:05:04

Kabeh babagan Jerman

Ora ana pesen anyar Jerman Family Partnership, Passport, Germany Visa, Residence and Work Permits in Germany, Insurance, Driving License in Germany

Transaksi Konsolidasi Keluarga, Paspor, Visa, Lisensi Pengemudi, Izin, Asuransi dan Kehidupan di Jerman

İleti 58959
tundhuk 4923

Posting Paling Anyar Saka: Ay90
Re: Nggawa putriku
19. September 2022 ing 12:25:07

Ora ana pesen anyar Study Life lan Saben Urip ing Jerman

Pendidikan, Kehidupan Harian, Pencarian Rumah, Sewa, Layanan Perawatan Anak, Kegiatan Sosial, Belanja di Jerman, Tempat Berkunjung di Jerman

İleti 7
tundhuk 5

Posting Paling Anyar Saka: fedorac0re
Re: Universitas ing Jerman ...
03. mars 2021 ing 03:49:40

Ora ana pesen anyar Business and Work Life ing Jerman

Informasi lan pengalaman ing Nggoleki Jobs, Work, Fees, Insurance, Opening Business and Establishing Company in Germany

İleti 40
tundhuk 15

Posting Paling Anyar Saka: yenicerixnumx
Re: Teknik Sipil
08 Desember 2021 ing 05:09:01

Ora ana pesen anyar Seksi Umum ing Jerman lan Negara-negara Eropah Liyane

Masalah kayadene Kohesi Keluarga lan Pendidikan sing gegandhengan karo Jerman lan Negara-negara Eropa, Masalah Umum lan Masalah Hukum sing Urip Kene

İleti 2839
tundhuk 305

Posting Paling Anyar Saka: Isai7
Re: Impor saka Jerman ...
07. mars 2022 ing 06:07:54

Ora ana pesen anyar Cafe almancax

Kabeh jinis non-topik enggo bareng, Ngobrol Umum, Obrolan

İleti 119080
tundhuk 1844

Posting Paling Anyar Saka: campuran
Re: RE: PIYE DUWE?
13 Juli 2022 ing 05:33:50

ALMANCAX - Info Center

236047 Pesen 10449 Thread Dikirim dening 34636 Üye. Anggota Paling Anyar: Ahmetisik
Pesen pungkasan: "Re: Nggawa putriku" ( 19 September 2022, 12:25:07 )
Nuduhake kiriman anyar

7 Visitor, Anggota 0

Paling Dina Dina: 27. Paling Online: 17616 (02 Februari 2020, 02:55:05 pm)

Jerman Terjemahan | Learning Jerman | Jerman Nomer | Ngenalke Jerman Jerman
Dina Jerman | German Kelimeler | Lagu Jerman | Warna Jerman | Arsip Forum

GERMANCAX INTERNATIONAL: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu