Jerman, Jerman GERMANCAX - Home




almancax News and Communication

Ora ana pesen anyar Kabar lan Pengumuman babagan Produk dan Layanan Almancax

Ana News lan Pengumuman babagan Produk lan Layanan sing ditawakake dening AlMancax kanggo Siswa lan Guru Dibayar utawa gratis karo News lan Pengumuman saka Forum lan AlMaNCaX

İleti 414
tundhuk 19

Posting Paling Anyar Saka: 3,14
Re: Piwulang Basa Jawa ...
Tanggal 05 Oktober 2015 jam 05:27:07 sore

Ora ana pesen anyar Request, Suggestion, Complaint and Permissions

Kepiye Kita Bisa Nulung Sampeyan? Sampeyan bisa nulis apa wae panjalukan, saran, kritik lan keluhan babagan layanan lan produk ing kene

İleti 212
tundhuk 48

Posting Paling Anyar Saka: Alicelix
Re: Tutor Jerman Gratis ...
18 Januari 2017 jam 10:31:51

almancax Online German Course

Ora ana pesen anyar Pelajaran Jerman dhasar saka awal

Langkah dening Langkah kanggo Pemula lan Siswa Subyek Turki Ditulis Pelajaran Jerman

İleti 1554
tundhuk 26

Posting Paling Anyar Saka: emine_xnumx
Re: Ngimpor Format Mp3 ...
13 Januari 2019 jam 05:52:47

Ora ana pesen anyar Times lan Konvensi Jerman

Tenses, Verbs and German Sentence Building Courses in German

İleti 535
tundhuk 17

Posting Paling Anyar Saka: merveyvzxnumx
Re: Pelajaran 15: Perfekt - ...
30 Desember 2017 jam 08:44:45

Ora ana pesen anyar Pola Speech Jerman

Pola Speech Jerman Digunakake ing Saben Urip lan ing Various Places

İleti 1276
tundhuk 54

Posting Paling Anyar Saka: Morslipdon
Re: Subjek Saben dina basa Jerman ...
30 Januari 2021 jam 11:13:46

Ora ana pesen anyar Proverbs Jerman, Nice Words, Poems, Cerita, Pesen Jerman

German Fikralar, Quotations, Funny Messages, Love Messages, Idioms, Sharing Like Proverbs German

İleti 1346
tundhuk 102

Posting Paling Anyar Saka: e iku
Re: sms 2 (pesen lucu ...
09 Januari 2018 jam 04:27:38

Ora ana pesen anyar Kursus Bank Ilmu Pengetahuan Jerman

Bank Jerman lan Dokumen Jerman

İleti 4387
tundhuk 410

Posting Paling Anyar Saka: apchahov
Jerman ing saben aspek ...
Tanggal 07 Oktober 2020, 01:21:41

Ora ana pesen anyar Pitakonan lan Jawaban babagan Pawulangan Jerman

Sampeyan bisa takon saka kene yen sampeyan duwe kursus Jerman utawa kursus Jerman ing sekolah

İleti 5881
tundhuk 842

Posting Paling Anyar Saka: emosi39
Re: Diterjemahake menyang Turki ...
Tanggal 11 Oktober 2020, 09:00:25

Ora ana pesen anyar Game Forum Jerman lan Praktik Jerman

Ing kene sampeyan bisa Ngedit Aktivitas Pengembang Jerman lan Game Jerman

İleti 24827
tundhuk 359

Posting Paling Anyar Saka: Isai00
Re: german sing paling apik ...
30 Juni 2020 jam 12:41:43

Ora ana pesen anyar Nuduhake babagan Ujian A1 Jerman, A2, B1, Jerman KPDS, KPSS lan ujian Jerman liyane

Jerman A1 Family Convergence Exam lan Ujian Jerman liyane Sampeyan bisa nulis kene ijol-ijolan informasi babagan apa sampeyan pengin sinau, pengalaman lan pitakonan

İleti 11615
tundhuk 921

Posting Paling Anyar Saka: fedorac0re
Acara level A1 ...
03 Maret 2021 jam 08:48:08

Ora ana pesen anyar Metodologi Aktif Learning lan Metode Palsu Jerman

Sampeyan bisa Share Your Methods of Learning Basa Jerman utawa Ejaan Kosakata Jerman Kene

İleti 1062
tundhuk 62

Posting Paling Anyar Saka: JA
Re: Jerman Learning Bas ...
14 Januari 2015 jam 02:10:05

Ora ana pesen anyar German Verses, Suras, Hadits

German Prepared Verse, Surat, Hadith lan Dualar, Jajanan

İleti 566
tundhuk 322

Posting Paling Anyar Saka: 3,14
Die Blätter der Niederwe ...
23 Juni 2016 jam 12:48:13

Ora ana pesen anyar Kursus Jerman lan Konten Situs Lain sing Ditampa lan Kamus Jerman Online

German Gazettes, Kamus Jerman Online lan Situs-situs Liyane Saran Jerman, Situs Berguna lan Saham Liyane

İleti 1283
tundhuk 134

Posting Paling Anyar Saka: buzanc punika
Englisch Mythologie W ...
Tanggal 21 Februari 2019 jam 09:37:39

Ora ana pesen anyar Kursus Jerman Keluarga Jerman A1 Umum

Kene sampeyan bisa Nggawe Informations, Rekomendasi, Promosi lan Share Kaya babagan Jerman Family Confirmation Exam Preparation Kursus utawa Kursus Jerman Umum kanggo Course Seekers

İleti 148
tundhuk 37

Posting Paling Anyar Saka: yenicerixnumx
Re: A1 family merger v ...
Tanggal 14 Februari 2018 jam 10:05:04

Kabeh babagan Jerman

Ora ana pesen anyar Jerman Family Partnership, Passport, Germany Visa, Residence and Work Permits in Germany, Insurance, Driving License in Germany

Transaksi Konsolidasi Keluarga, Paspor, Visa, Lisensi Pengemudi, Izin, Asuransi dan Kehidupan di Jerman

İleti 58791
tundhuk 4888

Posting Paling Anyar Saka: Nesibe saka
Re: Basa notifikasi alamat ...
03 Maret 2021 jam 12:36:47

Ora ana pesen anyar Study Life lan Saben Urip ing Jerman

Pendidikan, Kehidupan Harian, Pencarian Rumah, Sewa, Layanan Perawatan Anak, Kegiatan Sosial, Belanja di Jerman, Tempat Berkunjung di Jerman

İleti 7
tundhuk 5

Posting Paling Anyar Saka: fedorac0re
Re: Universitas ing Jerman ...
03 Maret 2021 jam 03:49:40

Ora ana pesen anyar Business and Work Life ing Jerman

Informasi lan pengalaman ing Nggoleki Jobs, Work, Fees, Insurance, Opening Business and Establishing Company in Germany

İleti 34
tundhuk 13

Posting Paling Anyar Saka: yenicerixnumx
Re: properti Ekspatriat ...
11 September 2020, 01:31:09 pm

Ora ana pesen anyar Seksi Umum ing Jerman lan Negara-negara Eropah Liyane

Masalah kayadene Kohesi Keluarga lan Pendidikan sing gegandhengan karo Jerman lan Negara-negara Eropa, Masalah Umum lan Masalah Hukum sing Urip Kene

İleti 2837
tundhuk 304

Posting Paling Anyar Saka: mhmt.togrul
Reunion Kulawarga Re ...
Tanggal 07 Oktober 2019 jam 10:47:00 sore

Ora ana pesen anyar Cafe almancax

Kabeh jinis non-topik enggo bareng, Ngobrol Umum, Obrolan

İleti 119078
tundhuk 1844

Posting Paling Anyar Saka: volkanxnumx
Reutlingen-Stuttgar ...
23 November 2020 jam 12:37:18

ALMANCAX - Info Center

235853 Pesen 10407 Thread Dikirim dening 34552 Üye. Anggota Paling Anyar: jscript
Pesen pungkasan: "Acara level A1 ..." (03 Maret 2021, 08:48:08 pm)
Nuduhake kiriman anyar

69 Visitor, Anggota 1

Kita Anggota Online Forum Sampeyan:
Nesibe saka

Paling Dina Dina: 102. Paling Anyar Online: 17616 (02 Februari 2020, 02:55:05 pm)

Jerman Terjemahan | Learning Jerman | Jerman Nomer | Ngenalke Jerman Jerman
Dina Jerman | German Kelimeler | Lagu Jerman | Warna Jerman | Arsip Forum

BAHASA sing didhukung: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu